Je bent hier: Home  / Opleidingen  / Branding en merkstrategie

Opleidingen branding en merkstrategie

Opleidingen branding en merkstrategie

Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Voor wie zich verder wil professionaliseren als online én offline marketingcommunicatiespecialist.
5 maanden
€ 3.995,-

College for Brand Management

College for Brand Management is de hoogste merk- en marketingcommunicatie opleiding van Nederland.
7 maanden
€ 6.565,-

Masterclass Branding & Positionering

In deze masterclass staan o.a. positionering, merken bouwen en laden en merkenportfolio's centraal.
1 maand
€ 2.195,-
Gespecialiseerde docenten
Live cases met échte opdrachtgevers
Al meer dan 63 jaar een begrip

Welke branding opleiding past het best bij mijn leerwensen?

Recent onderzoek laat zien dat veel organisaties in Nederland merkmanagement als complex, onvoorspelbaar, rommelig en chaotisch ervaren. De evolutie en fragmentatie van media helpen daar niet bij. Maar ook in dit online tijdperk blijft de basis een consistente marketingcommunicatiestrategie. Voor jou als marketingcommunicatieprofessional ligt hier een mooie kans.

In de gerenommeerde opleiding Marketingcommunicatie-B (Online en Offline) leer je marketingcommunicatieplannen maken die waarde creëren en campagnes uitvoeren die relevant, onderscheidend en geloofwaardig zijn voor de gekozen doelgroepen.

Zoek je vanuit verschillende invalshoeken (zowel theorie als praktijk) naar een fundamenteel en actueel inzicht in de rol van strategisch merk- en marketingcommunicatiemanagement bij het bepalen van de marketing- en communicatiestrategie? Dan ben je toe aan de opleiding College for Brand Management, dé hoogste praktijkgerichte merk- en marketingcommunicatieopleiding in Nederland.

De Masterclass Branding & Positionering verschaft je de kennis, de vaardigheden én het inzicht om strategische merkvraagstukken op te lossen. De verschillende aspecten van strategisch merkmanagement staan centraal in de masterclass: positionering, merk bouwen en -laden, merkenportfolio's, line en brand extensions en de consequenties voor de communicatie.


Collega deelnemers

Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau. Ze hebben, of streven naar, een zware marketing- of marketingcommunicatiefunctie en zijn werkzaam bij merkeigenaren c.q. adverteerders (profit en non-profit) of bij marketing- of communicatieadviesbureaus. Ervaring deden zij op in tal van verschillende situaties: B2C en B2B, met FMCG's, diensten of industriële producten.


Docenten

Een belangrijk deel van van de kwaliteit van de opleidingen wordt bepaald door de docenten. Onze docenten zijn allen experts op het gebied van marketing, branding en communicatie. Bewezen vakkennis, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Insteek van bovenstaande cursussen is om de deelnemers een zo goed mogelijk beeld te geven van alle belangrijke onderwerpen in het huidige merken- en marketingcommunicatielandschap, met de beste specialisten van Nederland op merken- en marketingcommunicatiegebied op het podium.


Opleidingslocaties

De verschillende branding opleidingen worden op de volgende locaties gegeven: Amsterdam (bij SRM) en Utrecht (bij Seats2Meet en Meeting Plaza).


Kosten

De prijzen voor de opleidingen variëren van € 2.195,- t/m € 6.565,- (excl. btw). Deze bedragen zijn inclusief: trainingsmaterialen, Live case weekend(en), uitgebreide lunches, examen(s) en een officieel SRM certificaat/diploma.

Persoonlijk opleidingsadvies?

Heb je vragen over de opleidingen? Onze opleidingsadviseurs gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

  020 512 65 00

Ervaringen van alumni


"Marcom-B is een enorm inspirerende, complete en resultaatgerichte opleiding, heel praktijkgericht en heel erg up to date. De docenten zijn allemaal heel bevlogen professionals met enorm veel ervaring waardoor ze sprekende voorbeelden uit de praktijk geven."
"Ik ging College for Brand Management bij SRM in eerste instantie doen om extra kennis op te doen voor het regisseren van een merkenportfolio. Wat ik kreeg was nog veel waardevoller: allerlei inzichten op het gebied van marketing strategie, de grote lijnen. Daar zaten serieuze eye-openers tussen. Daarnaast over het algemeen zeer kundige trainers en interactieve sessies. Waardevol en leuk om te doen!"
"Ik vond het een zeer interessante, leuke en leerzame masterclass, zeer praktijkgericht. Een zeer ervaren en bevlogen docent en een mooie mix aan medestudenten uit verschillende takken van het bedrijfsleven. Deze masterclass heeft mij weer even laten zien en voelen waarom ik voor het marketing/branding vak heb gekozen."

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier