SRM Loopbaan support

Een opleiding bij SRM volgen is uiterst leerzaam en bovendien erg leuk en inspirerend. Maar het betekent wel een forse investering in tijd en geld. De werknemer investeert in tijd, de werkgever in geld. Een leven lang leren is immers in ieders belang. Maar helaas is dit niet altijd het geval. Soms moeten professionals de opleiding zelf betalen, bijvoorbeeld omdat ze ZZP'er zijn of omdat slechts van een tijdelijk dienstverband sprake is. Of omdat de werkgever het nut van het volgen van een specifieke opleiding niet inziet.

SRM heeft besloten deze zelfbetalers te helpen. En ook de fiscus denkt mee. Hierdoor is jouw investering veel lager dan op het eerste gezicht lijkt. Een rekenvoorbeeld: voor een opleiding van 5.000 euro (inclusief btw) betaal je – dankzij SRM Loopbaan support en de fiscus – slechts 2.262 euro. Des te meer reden om nu je arbeidspositie te versterken met een (online) marketing- of communicatieopleiding van SRM.

Wanneer kom je in aanmerking voor SRM Loopbaan support?

Indien het op basis van je cv duidelijk is dat een aanvullende opleiding je positie op de arbeidsmarkt zal versterken en je voldoet aan één van de volgende eisen:

  • Je bent momenteel werkloos.
  • Je bent zzp'er maar hebt momenteel aantoonbaar een te laag inkomen om de opleidingsprijs te kunnen betalen.

In dit geval krijg je in ieder geval SRM Loopbaan support. Maar ons kortingsbudget is beperkt en er is in de afgelopen tijd frequent een beroep op onze loopbaan support gedaan. We kunnen je momenteel helaas geen SRM Loopbaan support garanderen. Nadat je aanvraag is goedgekeurd laten we je weten welk kortingspercentage we kunnen aanbieden.

Daarnaast is er nog een andere mogelijkheid:

  • Jouw werkgever dient aan te tonen niet bereid of in staat te zijn de opleiding te betalen, terwijl een aanvullende opleiding je positie binnen je huidige werk en/of op de arbeidsmarkt zal versterken.

Ook dan kom je in aanmerking voor SRM Loopbaan support. Nadat je aanvraag is goedgekeurd laten we je weten welk kortingspercentage we kunnen aanbieden.

Wanneer kom je niet meer in aanmerking?

Je aanvraag voor SRM Loopbaan Support moet minstens 14 dagen voor de start van een opleiding binnen zijn. Mochten er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, dan maakt een latere aanmelding nog kans. Maar na de start van een opleiding is een aanvraag niet meer mogelijk.

Concreet: hoe hoog is de support van SRM?

De kosten van je opleiding worden met 20% verlaagd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid de opleiding (indien gewenst) in 6 of 12 termijnen te betalen*. De prijzen zijn als volgt:

Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)
€ 1.970 - 20% = € 1.576 of € 131 p/m

Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)
€ 4.595 - 20% = € 3.673 of € 307 p/m

Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)
€ 5.790 - 20% = € 4.632 of € 386 p/m

Online communicatiemedewerker - BNP niveau 3
€ 4.265 - 20% = € 3.412 of € 285 p/m

Online communicatieadviseur - BNP niveau 4
€ 5.495 - 20% = € 4.396 of € 367 p/m

'Belasting support', is dat er ook?

Jazeker! Jij (of je fiscale partner) mag de kosten van de opleiding aftrekken van de belasting. Het belastingvoordeel is uiteraard afhankelijk van je inkomen. Even een rekenvoorbeeld:

Stel: jij (of je fiscale partner) hebt een belastbaar inkomen tussen 19.645 euro en 56.531 euro: dan krijg je 42% van de opleidingskosten terug over het gehele bedrag, met uitzondering van de eerste 250 euro. Berekenen we dit belastingvoordeel door in de opleidingsprijs, dan zijn jouw werkelijke kosten voor onze opleidingen als volgt:

Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)
€ 1.576 - 42% van € 1.326 = € 1019 of € 85 p/m

Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B)
€ 3.676 - 42% van € 3.426 = € 2.237 of € 187 p/m

Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)
€ 4.632 - 42% van € 4.382 = € 2.792 of € 233 p/m

Online communicatiemedewerker - BNP niveau 3
€ 3.412 - 42% van € 3.162 = € 2.084 of € 174 p/m

Online communicatieadviseur - BNP niveau 4
€ 4.396 - 42% van € 4.146 = € 2.655 of € 222 p/m


Een uitgebreidere toelichting over de fiscale aftrekbaarheid lees je hier.


Hoe vraag je SRM loopbaan support aan?

De procedure is eenvoudig. Je wordt verzocht om aan te tonen dat je aan bovengenoemde eisen voldoet. Wees niet bevreesd dat je daarbij een hele serie bewijsstukken moet overleggen. We willen gewoon kunnen controleren of je aan bovengenoemde eisen voldoet. Stuur een e-mail naar SRM Loopbaan support en we sturen je de aanvraagprocedure toe. Na ontvangst van je gegevens krijg je binnen 5 werkdagen een antwoord op je verzoek.

NB: ondersteuning van SRM Loopbaan support is niet te combineren met een SRM Opleidingscheque of een andere korting van SRM.* Voorwaarden
Indien je gebruikmaakt van de mogelijkheid om in termijnen te betalen zijn o.a. de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Betaling geschiedt in 6 maandelijkse termijnen. De eerste termijn vervalt bij de start van de opleiding, de resterende 5 termijnen aan het eind van iedere maand daaropvolgend.
  • Indien niet wordt voldaan aan de gestelde betalingsvoorwaarde behoudt SRM zich het recht voor om de verleende korting te laten vervallen.

SRM Loopbaan support aanvragen


Denk je op basis van de gestelde voorwaarden in aanmerking te komen voor SRM Loopbaan support?

Stuur dan een e-mail naar SRM Loopbaan support en we sturen je de aanvraagprocedure toe. Na ontvangst van je gegevens krijg je binnen 5 werkdagen een antwoord op je verzoek.

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier