Je bent hier: Home  / Trainingen  / Schrijven voor het web

Trainingen Schrijven voor het web

Trainingen Schrijven voor het web

SEO & Copywriting

In de cursus SEO & Copywriting leer je hoe zoekmachines écht werken en welke rol copywriting daarin speelt.
3 dagen
€ 1.395,-

SEO & Copywriting voor gevorderden

Maak een SEO-verdiepingsslag en scherp je copyskills aan met UX Copywriting en contentstrategieën.
4 dagen
€ 1.595,-

Effectief & creatief schrijven voor communicatiespecialisten

Voor wie pakkende en doelgroepgerichte teksten voor interne of externe communicatie wil leren schrijven.
3 dagen
€ 1.395,-

Effectief & creatief schrijven voor comm.specialisten (Adv.)

Voor communicatieprofessionals die regelmatig schrijven en graag hun schrijfvaardigheid willen vergroten.
3 dagen
€ 1.395,-
Unieke combinatie van theorie en praktijk
Al 739 professionals gingen je voor
Meer dan 60 jaar een begrip

Schrijven voor het web

Wil je leren hoe je jouw teksten vindbaar maakt in Google en hoe je met aantrekkelijke teksten voor conversie zorgt? Onze topdocenten helpen je jouw online doelen behalen én geven jouw copyskills een flinke boost. Waar wil jij de komende tijd aan werken?

Heb je het gevoel dat je teksten beter kunnen? In de training Effectief en creatief schrijven verbeter je - dankzij ons praktijkgerichte trainingsconcept - je schrijfproces aanzienlijk.

Schrijf je al regelmatig teksten in jouw (communicatie)functie? Overweeg dan de training Effectief & creatief schrijven (Adv.). Met een enthousiaste groep collega-deelnemers die regelmatig teksten schrijven streef je samen naar het hoogste leerrendement.

Wil je ook leren hoe je jouw teksten vindbaar maakt in Google en hoe je met aantrekkelijke teksten voor conversie zorgt? Dan sluit onze training SEO & Copywriting beter aan op je wensen.

Heb je al enige ervaring met schrijven voor zoekmachines? Met de training SEO & Copywriting voor gevorderden maak je een flinke SEO-verdiepingsslag én scherp je jouw copyskills aan met UX Copywriting en contentstrategieën.


Een praktijkgericht trainingsconcept

In onze meerdaagse schrijftrainingen wordt ieder deelonderwerp verzorgd door een docent die de theorie dagelijks in de praktijk brengt. De docent is hierdoor perfect in staat om je uit te dagen om het referentiekader te vergroten en de gepresenteerde kennis en inzichten, middels het maken van cases en opdrachten, direct te vertalen naar praktische vaardigheden in de dagelijkse beroepspraktijk.

Tijdens de training SEO & Copywriting leer je van ervaren SEO-specialisten alles over SEO-theorie, de Google ranking factors en het uitvoeren van zoekwoordanalyses. Onze gespecialiseerde schrijftrainers leren je vervolgens hoe je met overtuigende en krachtige teksten je klant verleid met een stijgende conversie tot gevolg.


Welke training past bij jou?

Vraag je je je af hoe de verschillende trainingen zich tot elkaar verhouden en welke training het best aansluit op je leerwensen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs:

  020 512 65 00

Jouw collega-deelnemers werken o.a. bij:

Ervaren SEO-trainers en schrijfcoaches

Marcel van Etten is sinds 2009 SEO-specialist bij Sanoma; één van de grootste Nederlandse uitgevers van meer dan 100 uiteenlopende A-merken zoals Nu.nl, Startpagina.nl, Kieskeurig.nl, Autoweek.nl, Viva en SBS6. Daarnaast is hij sinds een aantal jaar head van het gehele Online Performance team. Ook is Marcel actief lid van de Taskforce Search van het IAB en heeft hij een eigen bedrijf in webdesign en online marketing genaamd BeeFamous.

Dolf Weverink is schrijftrainer, tekstschrijver en uitgever. Dolf ontwikkelde voor SRM de training Effectief & creatief schrijven. In 2017 publiceerde Dolf Weverink alweer de derde druk van zijn boek Het Nieuwe Schrijven. Het boek wordt als handboek gebruikt in de training Effectief & creatief schrijven én in de Advanced variant.

Dolf coachte de afgelopen jaren honderden (online) marketeers en communicatieprofessionals bij het aanspreken van hun creativiteit in het schrijven van teksten. In zijn blog Creativiteit of SEO - copywriters doen hun kleppen dicht lees je hoe hij dat aanpakt in de cursus SEO & Copywritng.


Locaties

Op onze hoofdlocatie in Amsterdam gaan regelmatig SEO en Copywriting opleidingen van start. Woon je buiten de randstad? Op onze centraal gelegen locatie in Utrecht trainen we het hele jaar door enthousiaste deelnemers uit het hele land.


Kosten

De prijzen voor de verschillende copywriting trainingen variëren van € 1395,-tot € 1.595,- excl. btw. Deze bedragen zijn inclusief trainingsmateriaal, dagarrangement en uitgebreide lunch. Voorafgaand aan de opleiding krijg je toegang tot de online leeromgeving van SRM.


Persoonlijk opleidingsadvies

Heb je vragen over een van onze schrijftrainingen? Of wil je weten welke cursus het best aansluit op je leerwensen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.

 

Ervaringen van deelnemers


"Na de training effectief & creatief schrijven ben ik helemaal opgefrist, up to date in kennis en kunde en heb superveel inspiratie om nieuwe dingen aan te pakken op mijn werk. Compliment voor de docenten."


"Ontzettend leuke docenten die de groep goed aanvoelen en daardoor een fijne balans tussen theorie en opdrachten vasthouden. Direct zelf aan de slag, alleen of in groepjes, waardoor je meteen ziet hoe je bepaalde dingen kunt toepassen. Aanrader!"


"Zeer kundige en enthousiaste docenten, de grote hoeveelheid lesstof wordt effectief behandeld in het korte tijdsbestek. Je sluit de training af met een enorme boost qua kennis en zelfvertrouwen."

sluiten Sluiten

Inloggen

Je bent ingelogd

Via onderstaande knop ga je direct naar de SRM inlogomgeving.


Uitloggen?

» Uitloggen? Klik hier