Marketing opleidingen en trainingen

Marketing opleidingen en trainingen

Het vakgebied marketing en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) zijn sinds 1966 bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het NIMA 'stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied', enerzijds in haar rol als marketingplatform en anderzijds door het afnemen van examens. Het NIMA is officieel partner van SRM voor het afnemen van marketingexamens. NIMA examineert duizenden marketeers per jaar.

Onze NIMA marketingopleidingen bereiden jou optimaal voor op jouw NIMA-examen. Dit doen we volgens het Know It! & Do It!-concept, een concept dat theorie en praktijk, kennis en kunde, op de ideale manier bij elkaar brengt. De slagingspercentages van onze deelnemers bewijzen keer op keer het succes van onze aanpak. En daar zijn we best trots op.

In onderstaand overzicht vind je het aanbod van Marketingopleidingen en -trainingen van SRM. Betwijfel je welke NIMA B opleiding jou de meeste toegevoegde waarde biedt? Bekijk dan de overeenkomsten en verschillen via: Welke NIMA B opleiding past bij mij?
Niveau: Basis

Niveau: Gevorderd

Niveau: Senior