Artificial Intelligence (AI) voor Marketeers

1 maand - Pas AI toe op elke fase van de marketingtrechter

Duur:

1 maand

Niveau:

Trainingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wat kun je met artifical intelligence en wat is het precies? Zelfrijdende auto's en spraakherkenning zijn twee voorbeelden van artificial intelligence (AI) die niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven. Maar er is veel meer dan dat en ook gerelateerd aan het vak van marketeer. AI toepassen op grote datasets en analyses laten maken die door mensen niet uit te voeren zijn, kunnen leiden tot nieuwe inzichten en commerciële voordelen ten opzichte van je concurrentie. Tijdens deze nieuwe training leer je hoe computers taken uitvoeren waarbij normaal menselijke intelligentie van belang is. Je leert opdrachten die worden gegeven met betrekking tot beeld en geluid te begrijpen. Na de basis op het gebied van AI ga je direct aan de slag met het linken van deze technologie aan de verschillende disciplines binnen de marketing. Ook leer je wat mag, wat niet en wat je zou moeten willen en wat niet.

Programma

Het intensieve programma van deze training bestaat uit theorie, demo’s, praktijkopdrachten en discussie. Je gaat aan de slag met het bouwen van een AI-model met een gebruikersvriendelijke tool. Je praat live met een chatbot en je mag zelf foto’s laten interpreteren door image recognition software. AI wordt geen science fiction meer, je stapt zelf in de nieuwe wereld. AI wordt hierdoor tastbaar en je koppelt het vervolgens direct aan een of meerdere marketingactiviteiten. Het eerste gedeelte wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain, dé IT-opleider van Nederland.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedere marketeer op (gedeeltelijk) strategisch niveau die wegwijs wil worden in een wereld van robots, algoritmes en slimme toepassingen die ons leven veranderen en je marketinginspanningen kunnen verbeteren. Ervaring of kennis met programmeren is niet nodig.

Deze niveau C-training wordt verzorgd op Masterniveau. Niveau C is het niveau voor medior en senior professionals die hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Waarom?

Kunstmatige intelligentie heeft naar verwachting een jaarlijkse impact van miljarden euro’s, maar veel marketeers hebben moeite om te begrijpen wat AI is en hoe ze het kunnen toepassen op hun marketingprogramma's. De marketeers die nu actie ondernemen, hebben de mogelijkheid om een ​​aanzienlijk en duurzaam concurrentievoordeel voor hun bedrijf te creëren. AI stelt marketeers in staat om:

 • Kosten te reduceren en winsten te vergroten
 • Ongekende personalisatie te creëren met enorm gemak voor de klant
 • Consumentenbehoefte en -gedrag te voorspellen
 • Meer actiegerichte data te verzamelen
 • Tijdbesparing te realiseren
 • Grotere ROI op (online) campagnes te realiseren
 • Betere en meer intelligentere content te creëren
 • Merken meer persoonlijk en menselijk te maken

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Artificial Intelligence (AI) Essentials

(2 bijeenkomsten)

 • Introductie – waarom is A.I. belangrijk?
 • Voorbeelden van AI en voordelen hiervan
 • Introductie in Machine Learning en Deep Learning
 • Bouwen van een eerste A.I. model
 • De toekomst van A.I.
 • Toepassing ervaren – beeld, geluid en taal verwerking
 • Ethiek en risico’s
 • Hoe te starten

Masterclass AI en Marketing

(2 bijeenkomsten)

 • AI in Business
 • Analyses & Voorspellingen
 • De vijf p’s van Marketing AI dieper uitgelicht
 • AI in praktijk
 • AI tools en frameworks

  Examen en diploma

  Na afloop ontvang je het certificaat 'Artificial Intelligence (AI) voor Marketeers'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 989,-
Studiemateriaal
€ 150,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.263,-
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 989,-
Studiemateriaal
€ 150,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.263,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Verlaag je studiekosten
Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel
Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever
Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Het lesgeld/trainingsgeld is voor particulieren vrijgesteld van btw.  
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw ongeacht of de betalende partij particulier of zakelijk is.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Artificial Intelligence (AI) voor Marketeers

Niveau:

Trainingen

Duur:

1 maand

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.263,00

Artificial Intelligence (AI) voor Marketeers

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.