• Home
  • Innovatie- en Leiderschap

Innovatie- en Leiderschap

De rol van online blijft groeien. Dit heeft veel invloed op je klantrelaties – zowel op het gebied van sales, marketing als service. Wil jij ervoor zorgen...

Lees meer.

De rol van online blijft groeien. Dit heeft veel invloed op je klantrelaties – zowel op het gebied van sales, marketing als service. Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie voorop gaat lopen in de digitale transformatie? Met onze opleidingen digitaal leiderschap en digitale innovatie lukt het je. Bekijk het aanbod en schrijf...

Lees meer.

De rol van online blijft groeien. Dit heeft veel invloed op je klantrelaties – zowel op het gebied van sales, marketing als service. Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie voorop gaat lopen in de digitale transformatie? Met onze opleidingen digitaal leiderschap en digitale innovatie lukt het je. Bekijk het aanbod en schrijf...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Innovatie- en Leiderschap: 22 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Executive Programma C, D (Post-)Master (4)

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau) (2)

Training (4)

Masterprogramma (1)

Masterclass (8)

  • Opleidingslocaties door heel Nederland zoals AmsterdamUtrecht en Zwolle
  • Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs: 020 5 126 500

Masteropleiding (2)

De rol van online blijft groeien. Dit heeft veel invloed op je klantrelaties – zowel op het gebied van sales, marketing als service. Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie voorop gaat lopen in de digitale transformatie? Met onze opleidingen digitaal leiderschap en digitale innovatie lukt het je. Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Opleiding digitaal leiderschap op topniveau

Heb jij een senior commerciële rol in je organisatie, en wil je een opleiding volgen op het hoogste niveau? Dan is de SRM D Digital Leadership & Innovation wat voor jou. Hierin leer je meer over de onbeperkte mogelijkheden voor het inzetten van huidige en toekomstige technologieën door beter gebruik van data, betere of slimmere processen en nieuwe verdienmodellen. Na het volgen van deze opleiding begrijp je de impact van innovaties op strategisch niveau en ben je daarom een uitstekende sparringpartner voor het management. Je gebruikt data om de wensen van je klanten in kaart te brengen, processen te optimaliseren en toekomstvoorspellingen te doen. Je weet hoe je een verandering kunt initiëren, onderbouwen en doorvoeren met steun van je collega's.

Master in marketingmanagement

Wil je een sterk merk in de markt zetten? In deze Master in Marketingmanagement met specialisatie Business development ontwikkel je inzicht in onder meer online branding en customer engagement. Je leert data gebruiken om een beter inzicht in je klanten te ontwikkelen en past de bedrijfsstrategie daarop aan. Zo weet je klanten te bereiken en aan je te binden. Je wordt hierbij begeleid door docenten met ruime ervaring in het werkveld. Alles wat je in de opleiding leert, pas je direct toe.

Masterclass volgen voor digitale innovatie

Daarnaast bieden we bij SRM ook Masterclasses voor digitale innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de Masterclass Business Development. In welke richting moet jouw organisatie zich ontwikkelen? Waar liggen kansen in de markt en hoe maak je van kansen concrete commerciële concepten? Dit zijn vragen waar deze Masterclass jou praktische, direct toepasbare antwoorden op geeft. De praktijkgerichte aanpak van het programma biedt een waardevolle impuls voor jouw strategisch denkvermogen. Zo kun je je eigen organisatie succesvol verder ontwikkelen.

Wil jij je richten op product development? In de Masterclass Product Development ontdek je hoe je bestaande producten kunt verbeteren, jouw aanbod kunt vergroten met innovatieve producten en hoe je hele nieuwe doelgroepen aantrekt. Hierbij houden we natuurlijk rekening met internationale marktontwikkelingen en de digitale transformatie.

Kies je opleiding of training digitaal leiderschap of digitale innovatie

Wil jij een opleiding digitaal leiderschap of digitale innovatie volgen? Kijk ook in de lijst hierboven voor ons volledige aanbod opleidingen en trainingen die ervoor zorgen dat jij voorop loopt in de digitale transformatie. Nog vragen, of wil je persoonlijk advies? Bel ons op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Onze deskundige opleidingsadviseurs beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee.