Kennis Breaks: blijf je online ontwikkelen met onze gratis webinars

Tijdens onze online Kennis Breaks leer je binnen een uur alles over een actueel onderwerp uit jouw vakgebied. Onze docenten nemen je mee in het onderwerp en geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je hen meteen al je vragen stellen: de Kennis Breaks zijn namelijk live! Zet de aankomende edities meteen in je agenda en meld je gratis aan.

Generatie-Z binden en boeien via de Metaverse | 24 november, 16.00 − 17.00 uur

Waar tref je anno nu je toekomstige werknemers? Niet alleen op studiebeurzen en vakdagen, maar juist ook in de Metaverse. Deze digitale werelden worden inmiddels gedomineerd door grote merken zoals Nike en LG, die hun online branding verstevigen en jonge talenten op een laagdrempelige manier rekruteren. Hoe kun jij daar met jouw organisatie gebruik van maken? En dan op zo’n manier dat je de concurrentie voor blijft. In onze nieuwe Kennis Break vertelt Ferry Hoes je hier alles over. Ontdek hoe je deze digitale wereld voor je kunt laten werken. Niet morgen, maar vandaag al.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/11/karel-winkelaar-280x280.webp

Hoe maak je de stap naar strategische communicatie? | 1 december, 16.00 − 17.00 uur

Van operationeel naar meer strategisch: je bent eraan toe. Dichter bij directie, managementteam of projectleider kun je echt invloed uitoefenen op het communicatiebeleid. Bijvoorbeeld rondom reputatie en vertrouwen, interne veranderingen en de relatie met stakeholders. Maar goed, hoe maak je deze stap? Dat is de vraag die Karel Winkelaar in zijn tientallen jaren als SRM-docent en coach van communicatieprofessionals nog wel het meest gesteld kreeg. Daarom schreef hij er een boek over: De Communicatieadviseur - naar een strategische positie in de organisatie. In deze Kennis Break praat hij erover. Je ontdekt hoe je obstakels overwint. En hoe je vervolgens voor jezelf de voorwaarden schept om die stap naar strategisch ook echt te zetten.

Vorige Kennis Breaks terugkijken

Inmiddels hebben we al verschillende Kennis Breaks over actuele onderwerpen georganiseerd. Heb je een van de Kennis Breaks gemist? Geen probleem: je kunt ze gewoon online terugkijken.