Kennis Breaks: ontwikkel je online met de webinars van SRM

Het coronavirus heeft gezorgd voor grote veranderingen. Heel Nederland zit thuis, de scholen zijn gesloten en de kans is groot dat je vanuit huis werkt. SRM biedt niet alleen de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in de Virtual Classroom en via e-learning, maar organiseert nu ook gratis de SRM Kennis Breaks voor marketing- en communicatieprofessionals. Elke donderdag van 14.00 tot 14.45 uur zorgen onze docenten ervoor dat jij ook in deze tijd waardevolle kennis op kunt doen van een actueel onderwerp binnen jouw vakgebied. Je kunt je nu al aanmelden voor de volgende webinars.

Bekijk hieronder de webinars die geweest zijn.

Groepsdynamica: we weten veel van individuen, maar wat weet je eigenlijk van groepen?

Door: Bas van Kesteren
Tijdens deze Kennis Break geven we je in 45 minuten een uniek kijkje in de keuken van groepsdynamica. Waarom is het zo belangrijk om in dialoog te gaan met groepen? Hoe zorg je ervoor dat niet alleen de luide minderheid maar ook de stille meerderheid hoort? Hoe kom je in groepen van meningen naar ideeën? En wat is het voordeel van online werken met groepen?
 
Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier de samenvatting.

Datum: donderdag 23 april
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Bekijk terug

Growth Hacking

Door: David den Besten
Tijdens de 45 minuten durende Kennis Break Growth Hacking ontdek je onder andere wat Growth Hacking (niet) is en vertellen we je meer over een succesvol Growth Marketingteam en -proces. We delen daarnaast tot de verbeelding sprekende praktijkvoorbeelden van Growth Marketing met je.

Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Kijk de webinar hier terug. Lees ook de reactie van David op de vraag van een deelnemer aan de webinar op de pagina van deze kennisbreak.

Datum: donderdag 30 april
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Bekijk terug

Employee Advocacy: bouw samen aan een sterk merk

Door: Marieke Pijler
Tijdens deze Employee Advocacy Kennis Break leer je online, in 45 minuten, hoe je met je medewerkers de krachten bundelt en samen aan een sterk merk bouwt. Het wordt helder waarom je juist nú wilt beginnen en we vertellen hoe je dat aanpakt.


Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Kijk de webinar hier terug.

Datum: donderdag 7 mei
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Bekijk terug

Een nieuw businessmodel, utopie of werkelijkheid met het Business Model Canvas?

Door: William van Vessem
Tijdens deze Kennis Break van SRM leer je online, in 45 minuten, meer over het Business Model Canvas. Dit is een tool om jouw businessmodel te optimaliseren.

Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Kijk de webinar hier terug. 

Daarnaast deelde William een template van het Business Model Canvas met ons, download hier het document.

Datum: donderdag 14 mei
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Bekijk terug

Voice Marketing

Door: Carla Verwijmeren
Tijdens deze Kennis Break leer je in 45 minuten meer over de wereld van voice, ontdek je wat je als organisatie kunt met voice-assistenten. Je krijgt concrete handvatten voor als je zelf aan de slag wilt.

Deze Kennis Break heeft reeds plaatsgevonden. Kijk de webinar hier terug. 
 
Datum: donderdag 28 mei
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Bekijk terug

Heb je vragen over de SRM Kennis Breaks? Of wil je graag sparren over een opleiding die bij jou past? Dan kun je bellen naar 020 - 211 15 54. Onze adviseurs staan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.