Kennis Breaks: blijf je online ontwikkelen met onze gratis webinars

Tijdens onze online Kennis Breaks leer je binnen een uur alles over een actueel onderwerp uit jouw vakgebied. Onze docenten nemen je mee in het onderwerp en geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je hen meteen al je vragen stellen: de Kennis Breaks zijn namelijk live! Zet de aankomende edities meteen in je agenda en meld je gratis aan.

Welke marketingkansen pak jij in de Metaverse? | 19 mei, 16.00 − 17.00 uur

Je hebt er vast wel eens over gehoord: de Metaverse. Een nieuwe digitale wereld. Maar wat is het precies voor een wereld? Waarom storten consumenten en grote merken zich hier nu massaal op? En wat gaat de Metaverse betekenen voor jou en jouw organisatie? In dit gratis webinar verkent Ferry Hoes samen met jou de antwoorden op deze en andere vragen. Ontdek de kansen voor jou en jouw organisatie.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/05/foto-sonja-280x280-min.png?ext=.png&placeHolderWidth=280&placeHolderHeight=280

Anticiperend woordvoeren | 19 juni, 16.00 − 17.00 uur

Als woordvoering onderdeel is van een breder takenpakket, ben je vaak druk met andere dingen. Tot de telefoon gaat. En je die lastige journalist aan de lijn krijgt. Het kan een stuk leuker én effectiever als je het verhaal zelf brengt. Hoe pak je dat aan? Denk en praat hierover mee op 16 juni o tijdens onze gratis webinar Anticiperend woordvoeren. Sonja Kloppenburg, voormalig journalist en woordvoerder (bij o.a. GGD met covid en COA met Afghaanse evacuees), biedt volop nieuwe inzichten en praktische tips. Ben jij er ook bij?

Vorige Kennis Breaks terugkijken

Inmiddels hebben we al verschillende Kennis Breaks over actuele onderwerpen georganiseerd. Heb je een van de Kennis Breaks gemist? Geen probleem: je kunt ze gewoon online terugkijken.