All you can learn voor Marketeers

Powered by SRM & Skillstown

Gun jij het je marketingprofessionals het beste te halen uit zichzelf én hun organisatie? Kies dan voor All you can learn voor Marketeers, een unieke totaaloplossing. In samenwerking met Skillstown, de online opleider voor professionals, bieden wij een platform met meer dan 500 relevante programma’s. Van klassikale trainingen en opleidingen tot e-learning, webinars en podcasts. Eindelijk kunnen al jouw medewerkers on demand leren. Zo vaak ze maar willen. Waar ze maar willen. En wanneer ze maar willen.

Sterker met all you can learn

Of je nu werkt bij een bureau of op een marketingafdeling, opleiden en trainen zijn belangrijk. Niet alleen voor de effectiviteit van je organisatie, maar zeker ook om sterk te staan bij het binden en boeien van talent. Medewerkers en met name jonge, ambitieuze mensen vinden het extreem belangrijk dat hun werkgever investeert in hun ontwikkeling. Met All you can learn voor Marketeers kom je maximaal tegemoet aan hun wensen. En omdat het all you can learn-concept echt uniek is, onderscheid je je meteen ook van andere organisaties.

Ken je voordelen

   All you can learn voor Marketeers biedt het complete aanbod op het gebied van actuele marketing- en communicatiekennis. Zo trek je nieuw talent aan, en kan het talent dat je al in huis hebt zich voortdurend op hoog niveau blijven ontwikkelen. Dit maakt jouw organisatie onderscheidend en dus nóg sterker.

√    Je medewerkers hebben on demand toegang tot ruim 500 programma’s. Behalve marketing- en communicatieprogramma’s, bevat het platform ook programma’s voor diverse andere bedrijfsfuncties, zoals IT, HR, Finance en Management. 

√    Je krijgt maximale value for money. In plaats van een versnipperde inkoop van opleidingen en trainingen, die altijd duurder uitvalt, betaal je een vast bedrag (vanaf 250 euro) per medewerker per jaar. Met onze totaaloplossing bespaar je bewezen op scholingskosten.
 
√    Voor zowel ons open aanbod als ons maatwerk hebben wij een CEDEO-erkenning. Dit betekent dat onze volledige dienstverlening hoog is beoordeeld door onze klanten.

√    De programma’s bestaan in diverse leervormen (klassikaal, e-learning, webinar, podcast). Handig, want niet al je medewerkers leren op dezelfde manier. Waar de een het liefst met de neus in de boeken zit, leert de ander het beste luisterend of via filmpjes. Master in Marketing houdt rekening met individuele leervoorkeuren. 
√    Je krijgt als organisatie één centraal platform in je eigen huisstijl. Een herkenbare plek voor al jouw medewerkers, waar ze elk programma gemakkelijk kunnen zoeken, vinden, boeken en volgen via verschillende devices (laptop, desktop, mobile).

√    Het platform functioneert als een overzichtelijke verzamelplek van alle kennis binnen je organisatie, en biedt ruimte voor je eigen content. Bijvoorbeeld voor je eigen interne trainingen, maar ook voor het ontwikkelen van onboardingprogramma’s of eigen leergangen op functie- of afdelingsniveau. 

√    Dankzij het ingebouwde Learning Management System (LMS) kun je het doen en laten van je medewerkers makkelijk monitoren. De rapportagefunctie is persoonsgebonden en biedt met een paar muisklikken inzicht in een ieders vorderingen en activiteiten. 

√    Samen met Skillstown hanteren wij het all you can learn-concept. De naam zegt het al: je medewerkers kunnen net zo veel programma’s volgen als ze zelf willen. En niet alleen online, ook hebben zij via de optie on klassikale programma’s te boeken. Dit maakt onze totaaloplossing uniek in de wereld van leren en ontwikkelen.

Skillstown: de beste online opleider van Nederland in de MT 1000

Skillstown is de online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt Skillstown organisaties en hun medewerkers in staat mee te bewegen met de continu veranderende wereld. Met honderden online trainingen in verschillende leervormen speelt Skillstown in op nieuwe en eigen manieren van leren in elke levensfase van de organisatie en medewerker. 

Mooi feit: Skillsyown staat op nummer 1 in de categorie trainingen en opleidingen van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Een resultaat waar we natuurlijk enorm trots op zijn!” aldus Hans Schuurmans, CEO van Skillstown.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Heb je vragen over All you can learn voor Marketeers of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Vraag de brochure aan en ontvang daarnaast de link naar de webinar die wij hier eerder over gegeven hebben.

Stuur mij de informatie toe!