Maak kennis met onze topdocenten

Volg je bij ons een opleiding of training, dan krijg je les van de allerbeste docenten. Ze kennen de theorie als geen ander, maar staan ook midden in de praktijk, waarmee ze de koppeling tussen beide optimaal kunnen borgen. Deelnemers geven onze docenten gemiddeld een score hoger dan een 8,5. Enthousiaste vakidioten zijn het, stuk voor stuk. We stellen ze graag aan je voor.

Karel Zwaan

Karel, Docent SRM

Onze kerndocenten

Al jaren werken we met een team van vaste kerndocenten. Samen met ons programmamanagement en opleidingsmanagement, denken zijn na over onze vakopleidingen. Hierbij letten ze o.a. op de lesmethoden en de actuele ontwikkelingen en trends waarop we moeten inspelen.

Maak kennis met onze kerndocenten
https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/04/william-280x280.png?ext=.png&placeHolderWidth=280&placeHolderHeight=280

Onze voorkeursdocenten

Onze kerndocenten krijgen versterking van een selecte groep voorkeursdocenten. Topdocenten die onze voorkeur hebben vanwege hun deskundigheid, ervaring in de praktijk en waardering van vakgenoten. Uiteraard geven we ook jong talent de kans om zich te ontwikkelen tot topdocent.

Dorkas, CMO Rabobank

Onze speciale gastdocenten

Volg je een C- of D-opleiding? Dan woon je gastcolleges bij van gerenommeerde topprofessionals uit het marketing- of communicatievak. Zij spreken vanuit een enorme hoeveelheid kennis en ervaring en weten je te inspireren met voorbeelden die regelrecht uit de praktijk komen.

Maak kennis met onze gastdocenten