Maak kennis met onze topdocenten

Volg je bij ons een opleiding of training, dan krijg je les van de allerbeste docenten. Ze kennen de theorie als geen ander, maar staan ook midden in de praktijk, waarmee ze de koppeling tussen beide optimaal kunnen borgen. Deelnemers geven onze docenten gemiddeld een score hoger dan een 8,5. Enthousiaste vakidioten zijn het, stuk voor stuk. We stellen ze graag aan je voor.

Karel Zwaan

Karel, Docent SRM

Onze docenten

Onze docenten worden geselecteerd op basis van hun deskundigheid, ervaring in het werkveld van marketing en communicatie en waardering door collega’s en uiteindelijk ook onze deelnemers. Daarnaast geven we ook jong talent de kans om zich te ontwikkelen tot topdocent.  Naast docenten hebben we ook een team van vaste kerndocenten. Samen met ons programmamanagement en opleidingsmanagement, denken zij na over de inhoud van onze vakopleidingen.

Maak kennis met onze docenten

Onze speciale gastdocenten

Volg je een C- of D-opleiding? Dan woon je gastcolleges bij van gerenommeerde topprofessionals uit het marketing- of communicatievak. Zij spreken vanuit een enorme hoeveelheid kennis en ervaring en weten je te inspireren met voorbeelden die regelrecht uit de praktijk komen.

Maak kennis met onze gastdocenten

Dorkas, CMO Rabobank