Open dagen en events

In verband met de nieuwe maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft gecommuniceerd, kunnen wij helaas tot 1 juni geen fysieke open dagen, open avonden of andere evenementen organiseren. De clinic Growthhacking zal plaatvinden in onze virtual classroom. 

Indien je een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om jou telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via 020 - 2 090 004, info@srm.nl of stel je vragen via de chat.

Clinics

Tijdens onze clinics nemen wij je in 2,5 uur mee in een trending topic waar je, je vervolgens verder in kunt verdiepen of waar je direct wat aan hebt in je werk. Na de gevolgde clinic is er altijd ruimte om persoonlijk in gesprek te gaan met 1 van onze adviseurs.

Clinic Growthhacking: dinsdag 19 mei 14:00 uur - 18:00 uur (via virtual classroom)
Clinic Voice assistants - Fundamentals: dinsdag 23 juni 14:00 uur - 18:00 uur
Clinic onderwerp n.t.b.: donderdag 5 november 14:00 uur - 18:00 uur
Aanmelden

Open middag of avond

Tijdens een open middag of avond krijg jij een beter beeld van SRM als organisatie en vertellen wij je graag meer over onze manier van onderwijs, volg je een proefles van 60 minuten en daarna kan je met één van onze adviseurs in gesprek. Ideaal om antwoord te krijgen op onderstaande vragen:

- Welke opleiding sluit het beste aan bij mijn ambities?
- Uit welke training haal ik het meeste rendement?
- Is mijn voorkennis voldoende?
- Hoe combineer ik studeren met mijn baan?

Open avond: donderdag 27 augustus 17:00 uur t/m 20:00 uur
Aanmelden

Persoonlijk advies

Iedereen is druk, maar aan de andere kant heb jij misschien wel behoefte om tijdens een persoonlijk gesprek een studiekeuze te maken. Je kunt bij ons van maandag t/m vrijdag terecht op een tijdstip dat het jou uitkomt. Plan dan via onderstaande button je adviesgesprek en dan zien wij je binnenkort bij ons op kantoor.

Plan adviesgesprek