Open dagen en events

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geplande activiteiten. In verband met het corona virus vinden veel van de events virtueel plaats. We organiseren ook live evenementen, uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM. Zodat je veilig onze events kunt bezoeken. Zien we je daar?

Indien je een telefonisch of Microsoft Teams adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om jou telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via 020 - 2 090 004, info@srm.nl of stel je vragen via de chat.

SRM Kennis Breaks

SRM organiseert gratis SRM Kennis Breaks in de vorm van webinars voor marketing- en communicatieprofessionals. Onze docenten zorgen ervoor dat jij ook in deze tijd waardevolle kennis op kunt doen van een actueel onderwerp binnen jouw vakgebied.

Bekijk de kennisbreaks

NIMA A, B of C in one day

Overweeg jij om jezelf in 2021 verder te professionaliseren met een NIMA-opleiding? De trainingen NIMA A, B of C in 1 day is de ideale manier om je in korte tijd te verdiepen in een aantal belangrijke thema’s. Na afloop van dit compacte programma weet je wat de voornaamste nieuwe ontwikkelingen in het werkveld zijn. En bovenal: hoe je jouw kennis hierover kunt inzetten om de concurrentiepositie te versterken van de organisatie waar je werkzaam bent.

Lees meer

Persoonlijk advies

Iedereen is druk, maar aan de andere kant heb jij misschien wel behoefte om tijdens een persoonlijk gesprek een studiekeuze te maken. Je kunt bij ons van maandag t/m vrijdag terecht op een tijdstip dat het jou uitkomt. Plan dan via onderstaande button je adviesgesprek en dan zien wij je binnenkort bij ons op kantoor.

Plan adviesgesprek

Open middag of avond

Tijdens een open middag of avond krijg jij een beter beeld van SRM als organisatie en vertellen wij je graag meer over onze manier van onderwijs, volg je een proefles van 60 minuten en daarna kan je met één van onze adviseurs in gesprek. Ideaal om antwoord te krijgen op onderstaande vragen:

  • Welke opleiding sluit het beste aan bij mijn ambities?
  • Uit welke training haal ik het meeste rendement?
  • Is mijn voorkennis voldoende?
  • Hoe combineer ik studeren met mijn baan?
 

Binnenkort wordt er weer een open dag georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een open dag plaats vindt? Dat kan door je contactgegevens hier achter te laten.