Leiderschap

Veranderingen zijn aan de orde van de dag, binnen en buiten je organisatie. Om je vak vooruit te blijven, is het niet alleen belangrijk om up te date...

Lees meer.

Veranderingen zijn aan de orde van de dag, binnen en buiten je organisatie. Om je vak vooruit te blijven, is het niet alleen belangrijk om up te date te blijven, naar ook om effectief om te gaan met alle veranderingen. Daar is leiderschap voor nodig. Visie, sturend vermogen en de overtuigingskracht om andere mensen mee te krijgen....

Lees meer.

Veranderingen zijn aan de orde van de dag, binnen en buiten je organisatie. Om je vak vooruit te blijven, is het niet alleen belangrijk om up te date te blijven, naar ook om effectief om te gaan met alle veranderingen. Daar is leiderschap voor nodig. Visie, sturend vermogen en de overtuigingskracht om andere mensen mee te krijgen....

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Leiderschap: 11 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Executive Programma C, D (Post-)Master (4)

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau) (1)

Training (1)

Masterprogramma (1)

Masterclass (2)

Masteropleiding (2)

Veranderingen zijn aan de orde van de dag, binnen en buiten je organisatie. Om je vak vooruit te blijven, is het niet alleen belangrijk om up te date te blijven, naar ook om effectief om te gaan met alle veranderingen. Daar is leiderschap voor nodig. Visie, sturend vermogen en de overtuigingskracht om andere mensen mee te krijgen. Met een leiderschapstraining of cursus leidinggeven bij SRM leer je als marketing- of communicatieprofessional effectieve organisatieontwikkeling te bewerkstelligen. Ben je bijvoorbeeld CCO, CMO of geef je leiding aan marketing- en/of communicatieafdeling? Ga dan voor een training leidinggeven waarmee je nog sterker staat in de praktijk.

Ga voor een opleiding leiderschap voor communicatiemanagers

Als communicatiemanager toe aan de volgende stap in je carrière? De opleiding SRM D Communicatiemanager brengt jou naar de absolute top in het vak: het bestuursniveau in de organisatie waar jij als strategisch adviseur en manager deel uitmaakt van beleids- en besluitvorming. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leidinggevende werk je aan je verdere verdieping van je inzicht in de voortdurend veranderende rol van communicatie in organisaties en maatschappij. En je verstevigt jouw leiderschapscapaciteiten om als communicatiemanager succesvol van toegevoegde waarde te zijn voor alle niveaus, van bestuur en management tot de eigen communicatieafdeling. Met deze opleiding leiderschap maak je het verschil binnen je organisatie.

Leiderschapstraining voor topmarketeers: sterk staan in de boardroom

Heb jij een leidende functie als marketingdirecteur, marketingmanager of Chief Marketing Officer?  Dan wil je sterk staan op het bestuursniveau van je organisatie. Speciaal voor topmarketeers als jij, hebben we SRM D Boardroom Marketing ontwikkeld, een exclusieve opleiding leiderschap op Masterniveau. Het unieke van deze opleiding zit in de combinatie van een hoog theorieniveau en de vragen uit de dagelijkse praktijk van topmarketeers. Tijdens deze intensieve cursus leidinggeven werk je aan verdere verdieping van jouw inzicht en kennis over de voortdurend veranderende rol van marketing in organisaties en de maatschappij. Je verstevigt je leiderschapscapaciteiten om als marketeer succesvol te zijn op alle niveaus. Van de eigen afdeling tot en met de top van je organisatie.

Cursus leidinggeven op masterniveau voor communicatieprofessionals

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema van de Masterclass Communicatiemanagement en Accountability. Ben jij bijvoorbeeld senior communicatieadviseur, communicatiemanager of CCO en wil je weten hoe je communicatiekeuzes kunt toetsen op effectiviteit? Is het jouw ambitie je communicatiebeleid continu te blijven verbeteren? En vind jij het belangrijk dat je kunt laten zien dat communicatie van toegevoegde waarde is voor de organisatiedoelen? Dan is deze 2-daagse training leidinggeven iets voor jou. Na afloop kun je aan de hand van de accountabilitycyclus verantwoordelijkheid nemen én afleggen voor communicatie. Zo werk je continu aan de professionalisering van communicatie op organisatie-, afdelings- en persoonsniveau.

Volg de korte training leidinggeven Masterclass Organiseren van de Communicatiefunctie

Heb jij als communicatieadviseur of leidinggevende de ambitie om de impact van jou en je team versterken? En wel zo dat je organisatie de communicatiefunctie als essentiële en strategische factor gaat inzetten? Dan is het belangrijk dat je die communicatiefunctie zo effectief mogelijk inricht. Hoe je dat doet, ontdek je in de Masterclass Organiseren van de Communicatiefunctie, een 1-daagse training leidinggeven. Je leert hoe jij en je communicatieteam optimaal kunnen bijdragen aan de missie, doelen en reputatie van je organisatie. Je zorgt ervoor dat de organisatie optimaal gebruikmaakt van wat jullie te bieden hebben en creëert een helder beeld richting de directie over wat ze wel en niet van communicatie kunnen verwachten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze leiderschapstrainingen? Of wil je sparren over welke cursus leidinggeven het beste past bij jouw functie en ambities? Bel ons dan op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Onze opleidingsadviseurs geven je graag persoonlijk advies.