Accountability Trainingen

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema van accountability. Bij ons vind je een ruim aanbod aan accountability trainingen,...

Lees meer.

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema van accountability. Bij ons vind je een ruim aanbod aan accountability trainingen, waarin je leert hoe je de juiste keuzes maakt, hoe je deze kunt toetsen op effectiviteit en hoe je de toegevoegde waarde van communicatie aan organisatiedoelen kunt laten zien....

Lees meer.

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema van accountability. Bij ons vind je een ruim aanbod aan accountability trainingen, waarin je leert hoe je de juiste keuzes maakt, hoe je deze kunt toetsen op effectiviteit en hoe je de toegevoegde waarde van communicatie aan organisatiedoelen kunt laten zien....

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Accountability Trainingen: 3 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (3)

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema van accountability. Bij ons vind je een ruim aanbod aan accountability trainingen, waarin je leert hoe je de juiste keuzes maakt, hoe je deze kunt toetsen op effectiviteit en hoe je de toegevoegde waarde van communicatie aan organisatiedoelen kunt laten zien. Daarmee werk je continu aan de professionalisering van communicatie op alle niveaus. Dat van de organisatie, de afdeling en de persoon. Accountability is een must voor elke communicatieprofessional die meer wil halen uit het vak.

Accountability en communicatie

Welke accountability training je ook kiest, je vindt bij ons altijd een uitgebalanceerde combinatie van theorie en praktijk. Je leert werken met uiteenlopende onderzoeksmethoden, waarbij je altijd de koppeling maakt naar je eigen werkpraktijk. Als ambitieuze communicatieprofessional, bijvoorbeeld (senior) communicatieadviseur, communicatiemanager of CCO, verdiep je je de accountability van communicatie. Je maakt bijvoorbeeld kennis met de accountabilitycyclus en ontdekt hoe je accountability implementeert in een effectief strategisch communicatiebeleid. Zo til je communicatie naar een hoger niveau.

Accountability opleiding tot stevige sparringpartner op topniveau

Doorgroeien naar senior communicatieadviseur op strategisch niveau? Dan is de populaire accountability opleiding SRM C Senior Communicatieadviseur (BNP 4-5) iets voor jou. Op het snijvlak van organisatie en communicatie, krijgen jouw professionele competenties en persoonlijke ontwikkeling een krachtige impuls. Je ontdekt hoe je als senior adviseur meerwaarde biedt aan het beleidsvormingsproces. Met de nieuwe kennis en vaardigheden die je gedurende 8 maanden opdoet, opereer je als stevige sparringpartner voor directie en management. Vele honderden communicatieprofessionals gingen jou voor. Met SRM Communicatie C op hun cv behoren zij tot de meest gevraagde senior communicatieadviseurs bij bedrijfsleven en overheid.

Ga voor een korte masterclass Accountability training

Ben je op zoek naar een korte accountability training? Dan heb je bij ons de keuze uit verschillende masterclasses, die slechts één of een paar dagen duren. Denk dan aan de Masterclass Accountability van Communicatie. Hierin ontdek je wat accountability inhoudt en maak je kennis met onder andere de accountabilitycyclus. Wil je vanuit een breder organisatieperspectief leren kijken naar de accountability van communicatie? Ga dan voor de Masterclass Communicatiemanagement en Accountability. Je leert hier hoe je verschillende onderzoeksmethoden kunt inzetten, zoals de Balanced Scorecard en Reptrak. Deze korte accountability training helpt je om accountability effectief te implementeren in je eigen strategische communicatiebeleid.

Heb je de ambitie om de impact van je team zo te versterken dat je organisatie de communicatiefunctie inzet als essentiële en strategische factor? Dan is de Masterclass Organiseren van de Communicatiefunctie iets voor jou. Hierin leer je hoe he de communicatie functioneel organiseert en effectief inricht. Met als doel dat jij en het communicatieteam optimaal bijdragen aan de missie, doelen en reputatie van de organisatie.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze Accountability trainingen? Of wil je sparren over welke training het beste past bij jouw functie en ambities? Bel ons dan op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Onze opleidingsadviseurs geven je graag persoonlijk advies.