NIMA Marketing-B Essentials

NIMA Marketing-B Essentials

Sinds 2002 kun je deelnemen aan het examen NIMA Marketing-C zonder dat je eerst het diploma NIMA Marketing-B hebt behaald en zonder vrijstelling voor NIMA Marketing-B. Dat neemt niet weg dat kennis van bepaalde delen van de NIMA Marketing-B-stof noodzakelijk is voor het behalen van het diploma NIMA Marketing-C. Met de korte en intensieve training NIMA-B Essentials kun je de voornaamste begrippen uit de opleiding NIMA Marketing-B je eigen maken. De training NIMA-B Essentials is ook heel geschikt om jouw weggezakte kennis van de NIMA Marketing-B-stof flink op te frissen.

Voor wie bedoeld

Ben je werkzaam binnen het commerciële vakgebied, maar is je theoriekennis wat weggezakt? Of wil je een beter inzicht in de strategische aspecten van het marketingvakgebied? De training NIMA-B Essentials is heel geschikt om jouw marketingkennis flink op te frissen en is tevens geschikt voor wie op basis van werkervaring direct toegang wenst tot de opleiding NIMA Marketing-C zonder te beschikken over het NIMA Marketing-B-diploma.

Direct rendement

Je:

  • professionaliseert je verder als marketingspecialist
  • ontwikkelt jouw strategisch en analytisch denken
  • leert hoe je gestructureerd tot een oplossing van een marketingvraagstuk kunt komen
  • leert jezelf de vraag te stellen welke marketingtheoretische concepten en modellen bruikbaar zijn in jouw beroepspraktijk
  • vertaalt state of the art marketingkennis direct naar jouw organisatie
  • wisselt ervaringen uit met andere deelnemers: hun bijdrage inspireert je buiten jouw kaders te denken
  • stelt met hulp van een SRM-coach een operationeel marketingplan op voor een business unit of een productgroep (of dienst) binnen jouw eigen organisatie
  • krijgt les van praktijkprofessionals met jarenlange ervaring
  • brengt jouw kennis op het niveau dat vereist is voor het succesvol volgen van de opleiding NIMA Marketing-C

Docenten en trainers

De training NIMA-B Essentials wordt verzorgd door zeer ervaren NIMA Marketing-B en NIMA Marketing-C-docenten, die precies weten wat er van je verwacht wordt tijdens de opleiding NIMA Marketing-C.

Startdata en locaties

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locaties van de opleiding NIMA Marketing-B Essentials. Een overzicht van de data en locaties van alle individuele bijeenkomsten vind je in het voorlopig rooster in de uitgebreide informatie (PDF).

Startdatum Plaats Locatie Groep
21-09-2018 Amsterdam SRM Vrijdag

Literatuur

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

Hier vind je de verplichte of aanbevolen literatuur voor de training NIMA Marketing-B Essentials. Je kunt het boek bestellen bij managementboek.nl via de link in onderstaand overzicht.

Verplichte literatuur

Aanbevolen literatuur

Prijsopbouw

Vakgebied: Marketing Niveau: Advanced

In onderstaand overzicht vind je een specificatie van de kosten van de training NIMA Marketing-B Essentials. De verplichte literatuur kun je zelf bestellen bij Managementboek.nl. Deze is dan ook niet opgenomen in de integrale opleidingsprijs.

Kosten

OnderdeelOmschrijvingPrijs
Opleidingskosten De opleidingskosten zijn exclusief btw. € 895,00
Integrale prijsDe integrale prijs is exclusief btw.€ 895,00

Wat vonden zij van NIMA Marketing-B Essentials

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en de programmamanager van de Marketing opleidingen en trainingen belt je persoonlijk op.

 
 
Sluit

NIMA Marketing-B Essentials

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden. De download start direct na het verzenden van de gegevens.

      Download
Sluit

Bedankt voor het downloaden

Je download start over enkele seconden. Twijfel je welke opleiding of training het best bij je past? Neem dan contact op met SRM via 020 - 512 65 00 of info@srm.nl.