HBO NIMA Corporate Communicatie A en B

2 jaar - De grootste NIMA-opleider van Nederland en officieel Education Partner

Duur:

24 maanden

Niveau:

HBO Programma

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je ontwikkelt je in dit programma tot expert in corporate communicatie. Je kunt strategisch communicatiebeleid vaststellen en vormgeven voor zowel de interne als externe organisatie en bent een waardevolle gesprekspartner voor het management op dit gebied. Deze HBO NIMA Corporate Communicatie A en B van onze businesspartner NCOI biedt je een zeer praktijkgericht en actueel programma met drie waardevolle diploma’s. Je behaalt de officiële NIMA-diploma’s NIMA A Communicatie en NIMA B Corporate Communicatie. Daarnaast rond je dit programma af met een plan op HBO-niveau waarmee je ook meteen het diploma HBO Corporate Communicatie A en B van NCOI ontvangt. Daarmee versterk je je cv aanzienlijk.

NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Met een NIMA-diploma toon je je kennis, vaardigheden en werkervaring aan. NIMA-diploma’s worden sterk gewaardeerd door het bedrijfsleven en met een NIMA-diploma zet je dan ook een hele mooie stap in je carrière.

Education Partner van NIMA

NCOI is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze opleiding HBO NIMA Corporate Communicatie A en B voldoet aan de eisen van NIMA. Door deze samenwerking kunnen wij je ideaal voorbereiden op de officiële NIMA-examens. Dit doen we met succes, want in de afgelopen jaren zijn er tienduizenden studenten opgeleid via NCOI. Dit komt door onze praktijkgerichte aanpak, waarbij de docenten de theorie vertalen naar praktische kennis en vaardigheden die je direct in je eigen praktijk kunt toepassen. Met een NIMA-opleiding van NCOI maak je dus duidelijk de juiste keuze.

Voor wie

Je wilt je ontwikkelen op het gebied van corporate communicatie op HBO-niveau. Ook ben je geïnteresseerd in het behalen van de officiële NIMA-diploma’s.

Programma

Je doorloopt 2 fases, waarin je praktijkgericht wordt opgeleid op het vakgebied van corporate communicatie. De onderwerpen die aan bod komen zijn voor jou herkenbaar, doordat de theorie direct wordt gekoppeld aan actuele voorbeelden. Dit alles onder leiding van ervaren en deskundige docenten, die zelf actief zijn in de communicatiepraktijk.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

HBO NIMA Corporate Communicatie A en B

Niveau:

HBO Programma

Duur:

24 maanden

Variant:

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Prijs:

€ 5.470,00

HBO NIMA Corporate Communicatie A en B

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.