NIMA Communicatie Opleidingen

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau)

Met een NIMA-diploma krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. Bij je eigen organisatie of wanneer je een andere...

Lees meer.

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau)

Met een NIMA-diploma krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. Bij je eigen organisatie of wanneer je een andere baan zoekt. Het is je vast opgevallen dat in marketingvacatures vaak al wordt benoemd of ze een professional op NIMA Communicatie A-, B- of C-niveau zoeken. Als jij een van deze...

Lees meer.

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau)

Met een NIMA-diploma krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. Bij je eigen organisatie of wanneer je een andere baan zoekt. Het is je vast opgevallen dat in marketingvacatures vaak al wordt benoemd of ze een professional op NIMA Communicatie A-, B- of C-niveau zoeken. Als jij een van deze...

Lees meer.
  • Hoogste slagingspercentages
  • Wij zijn de oprichters van het NIMA
  • Best beoordeelde trainers

NIMA Communicatie Opleidingen: 7 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau) (5)

Training (1)

HBO Programma (1)

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau)

Met een NIMA-diploma krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. Bij je eigen organisatie of wanneer je een andere baan zoekt. Het is je vast opgevallen dat in marketingvacatures vaak al wordt benoemd of ze een professional op NIMA Communicatie A-, B- of C-niveau zoeken. Als jij een van deze diploma’s op je cv hebt staan, weten werkgevers meteen wat ze aan je hebben. 

Maar NIMA is meer dan alleen dat mooie diploma. Het Nederlands Instituut voor Marketing, zoals NIMA voluit heet, is een beroepsvereniging. Opgericht in 1966, om het marketingvak te professionaliseren. NIMA is de grondlegger van het marketingdenken in Nederland. En het zet niet minder dan de kwaliteitsstandaard voor het vak.

NIMA A Communicatie

Met de opleiding NIMA A Communicatie word jij dé expert op het gebied van interne, externe en marketingcommunicatie. Leer de juiste actuele kennis, houding en vaardigheden te gebruiken om zelfstandig invulling te geven aan jouw communicatiewerkzaamheden en -projecten. Zo kun jij ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een strategisch communicatieplan en de ontwikkeling en uitvoering van operationele communicatieactiviteiten. Met zulke breed inzetbare vaardigheden ben jij van toegevoegde waarde in elke organisatie. Volg jouw opleiding bij een van de meest succesvolle NIMA-opleiders van Nederland en profiteer van onze praktijk- en resultaatgerichte aanpak. 

NIMA B Marketingcommunicatie

Online media succesvol inzetten? Voor bedrijven wordt het steeds moeilijker om een onderscheidend merkverhaal te creëren waarmee ze de klant omver blazen. Het is belangrijk om de juiste communicatiekanalen te kiezen en in gesprek te gaan met de klant. Een echte marketingcommunicatiespecialist weet hier alles van en is in staat om traditionele en online media zo in te zetten dat zij elkaar versterken. Wil je als marketingcommunicatiespecialist aan de slag of je kansen binnen het vak vergroten? Dan is de opleiding NIMA B Marketingcommunicatie zeer geschikt voor jou. Na afloop ben je in staat met succes een marketingcommunicatiestrategie uit te stippelen en uit te voeren via een uitgewerkt plan.

NIMA Basiskennis Communicatie

Wil je een interessante basis training volgen waarin je inzicht krijgt in het vakgebied communicatie? Tijdens de opleiding NIMA Basiskennis Communicatie leer je het communicatieproces kennen dat plaatsvindt tussen zender en ontvanger. Je verdiept je in de belangrijkste aspecten van corporate communicatie, interne communicatie, marketingcommunicatie, content en media. Je wordt daarbij goed voorbereid op het officiële examen NIMA Basiskennis Communicatie. Dit is een gewaardeerd diploma waarmee je ook een uitstekende stap zet naar andere NIMA-communicatiediploma’s.

HBO NIMA Corporate Communicatie A en B

Je ontwikkelt je in dit programma tot expert in corporate communicatie. Je leert een strategisch communicatiebeleid vaststellen en vorm te geven voor zowel de interne als externe organisatie. Deze HBO NIMA Corporate Communicatie A en B van onze businesspartner NCOI biedt je een zeer praktijkgericht en actueel programma met drie waardevolle diploma’s. Je behaalt de officiële NIMA-diploma’s NIMA A Communicatie en NIMA B Corporate Communicatie. Daarnaast rond je dit programma af met een plan op HBO-niveau waarmee je ook meteen het diploma HBO Corporate Communicatie A en B van NCOI ontvangt. Daarmee versterk je je cv aanzienlijk.