NIMA Digital Opleidingen

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de grondlegger van het marketingdenken in Nederland. Voor wie een carrière in digital marketing heeft...

Lees meer.

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de grondlegger van het marketingdenken in Nederland. Voor wie een carrière in digital marketing heeft óf ambieert biedt NIMA Digital Marketing Opleidingen A, B en C die aansluiten op jouw kennis- en expertiseniveau. Wil jij meer leren over het digital marketingvak? Bekijk hieronder...

Lees meer.

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de grondlegger van het marketingdenken in Nederland. Voor wie een carrière in digital marketing heeft óf ambieert biedt NIMA Digital Marketing Opleidingen A, B en C die aansluiten op jouw kennis- en expertiseniveau. Wil jij meer leren over het digital marketingvak? Bekijk hieronder...

Lees meer.
  • Hoogste slagingspercentages
  • Wij zijn de oprichters van het NIMA
  • Best beoordeelde trainers

NIMA Digital Opleidingen: 6 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Praktijkopleiding A, B (HBO niveau) (4)

Training (1)

HBO Programma (1)

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de grondlegger van het marketingdenken in Nederland. Voor wie een carrière in digital marketing heeft óf ambieert biedt NIMA Digital Marketing Opleidingen A, B en C die aansluiten op jouw kennis- en expertiseniveau. Wil jij meer leren over het digital marketingvak? Bekijk hieronder het aanbod NIMA Digital Opleidingen bij SRM.

Starten in online marketing met NIMA A Online Marketeer

Sta je aan het begin van jouw marketingcarrière en wil je vol vertrouwen starten in de rol van online marketeer? Met NIMA A Online Marketeer leer je de basis van het digital marketingvak. Je gaat aan de slag met online advertising en zoekmachinemarketing, ontdekt hoe je de content op je website kan verbeteren en verdiept je in social media. Met als doel om jouw kennis van online marketing te vergroten, zodat jij deze direct kan toepassen in jouw werk.

Zet een vervolgstap in jouw carrière met NIMA B Digital Marketing

Ben je al enige tijd actief in het online marketingvak? Dan merk je ongetwijfeld hoe de sterk veranderende online wereld invloed heeft op jouw werk en de activiteiten van jouw organisatie. Wil jij je kennis en inzichten actualiseren of een vervolgstap zetten op jouw carrièrepad? In NIMA B Digital Marketing ga je in op de kern en invloed van digital marketing op het strategisch denken en functioneren van de organisatie. Je leert hoe je op basis van analyse een digital marketingstrategie kunt ontwikkelen en vertalen naar een operationeel marketingplan. Waardoor jij op operationeel en op planmatig niveau mee kan denken over digital marketing in jouw organisatie.

NIMA Basiskennis Online Marketing

Krijg jij binnen het werk te maken met specifieke onderdelen van online marketing of rol je vanuit een andere functie door naar die van online marketeer? In de korte opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing komen alle facetten van online aan bod, die essentieel zijn voor de online marketeer van nu. Door theorie en praktijkvoorbeelden leer je de belangrijkste marketingconcepten en begrippen kennen. Waardoor jij na het afronden van de opleiding aan de slag kunt gaan met online marketing.

HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B

Wil je volledig geschoold worden op het gebied van online marketing? Dan is de opleiding HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B wellicht interessant voor jou. Deze 2 jaar durende opleiding neemt je in 2 fasen mee door het digital marketingvak. In fase 1 ligt de focus op operationeel niveau met het uitvoeren van online marketingactiviteiten. In fase 2 wordt de verdieping opgezocht en wordt er gekeken naar het opstellen en implementeren van een digital marketing strategie binnen jouw organisatie. Na het afronden behaal je meteen het diploma HBO Online Marketingmanagement A en B. Daarnaast kun je er voor kiezen om de officiële examens af te leggen voor de NIMA-diploma’s NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing. Waardoor je na afloop van dit programma mogelijk 3 waardevolle diploma’s meeneemt naar de werkvloer van jouw organisatie.