SRM x Babbage Company

Welkom op compod.nl

Welkom bij COMPOD, de communicatiepodcast! Een gezamenlijk initiatief van Babbage Company en SRM Opleiding en Trainingen, geproduceerd door AS WE SPEAK Podcasts.

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom verkennen Maarten Nijboer en Monique van Vliet elke derde dinsdag van de maand een ander thema binnen communicatie. Iedere aflevering gaan zij in gesprek met een expert uit het vak. Dus pak je koptelefoon, ga lekker zitten en laten we samen de wereld van communicatie verkennen!

Laat jouw stem horen

Momenteel zijn wij nog druk bezig met de website, dus neem binnenkort gerust nog een kijkje en hou onze socials in de gaten. We zijn te vinden op Instagram @compod_depodcast.

Op onze toekomstige website kan jij alle COMPOD afleveringen terugluisteren en blogartikelen lezen. Maar je kunt ons ook voorzien van vragen en onderwerpen voor de volgende podcast. Uiteraard kan je ook een gast aandragen of misschien vind jij het zelf leuk om plaats te nemen aan tafel bij Monique en Maarten. Kan je nu al niet wachten met het delen van jouw ideeën? Stuur dan een mail naar info@srm.nl met jouw suggesties voor COMPOD.

We hopen dat je veel kennis en nieuwe inzichten opdoet tijdens het beluisteren van de podcast!

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2023/04/maarten-reijgersberg-280x280.webp?alttext=Maarten+Reijgersberg
Aflevering 2 - A.I.
Gaat AI de wereld domineren? Dat is de vraag. Het is hoe dan ook een hot topic binnen het communicatievak en we zullen onze grenzen moeten verleggen. Daarover gaan Monique en Maarten in gesprek met gast Maarten Reijgersberg, oprichter en eindbaas van communicatiebureau RAUWcc. Is de communicatieafdeling over 5 jaar gehalveerd? En is het straks nog wel nodig om creatief te zijn? Je hoort het in afl. 2 van COMPOD
Aflevering 1 - Crisiscommunicatie

Je kunt ze tegenwoordig bijna niet meer op één hand tellen: alle crisissen. De energie-, woning-, corona- en vluchtelingencrisis, what’s next? Tijdens deze eerste aflevering over crisiscommunicatie gaan we het proberen met de waarheid. Daarover gaan Maarten en Monique in gesprek met Bart Visser, communicatieadviseur en strateeg. Kiest hij voor 100% transparantie of is het beter om radicaal openhartig en eerlijk te zijn? En heeft hij nog een actieve herinnering aan zijn persoonlijke crisis in communicatie?