Flexibel studeren bij SRM

Een opleiding moet passen in je drukke werk- en privéleven. Zeker nu we in ons dagelijks leven rekening moeten houden met corona(maatregelen), is het belangrijk om hierin flexibel te zijn. Daarom kies je bij SRM uit verschillende studievarianten, en kun je altijd tussentijds overstappen als een andere variant even beter uitkomt. Zo studeer je altijd waar, hoe en wanneer je maar wilt.

Switchgarantie

Bij SRM bieden we de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de Virtual Classroom-variant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en komen alleen de arrangementskosten erbij.

Hieronder vind je de verschillende varianten:

Klassikaal studeren

Dagopleiding
In de dagopleiding volg je bijeenkomsten van 10.00 tot 13.00 uur of van 10.00 tot 16.00 uur op een doordeweekse dag. Er wordt over het algemeen 1 dag bijeenkomst per 2 weken gepland. Soms wijkt dit af. Voor de exacte data kun je de lesplanning bij de opleiding van je keuze bekijken. Bij de beschrijving van de opleidingen zie je op welke dagen en in welke plaatsen de dagopleidingen worden aangeboden.

Zaterdagopleiding
Past het beter in je agenda om op zaterdag lessen te volgen? De opzet van de zaterdagopleiding is gelijk aan de dagopleiding. Je volgt de bijeenkomsten op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur of van 10.00 tot 16.00 uur. Zo combineer je de voordelen van een dagopleiding met een fulltimebaan. Bij de beschrijving van de opleidingen zie je op welke dagen en in welke plaatsen de zaterdagopleidingen worden aangeboden.

Avondopleiding
Heb je liever les in de avond? De avondbijeenkomsten worden georganiseerd van 19.00 tot 22.00 uur. Deze bijeenkomsten worden over het algemeen wekelijks of om de week gepland. Bij de beschrijving van de opleidingen­ staat op welke avonden en in welke plaatsen de avond­programma’s worden aangeboden.

Online studeren

Virtual Classroom
Wil je vanuit huis studeren maar wél profiteren van de voordelen van klassikale lessen? Volg dan je opleiding via onze Virtual Classroom. Hierbij heb je een vaste lesplanning, medestudenten en een docent die lesgeeft via een live-verbinding.

De voordelen op een rij:
- Veilig studeren vanuit huis;
- Les volgen vanuit huis via een live-verbinding;
- Contact met je docent en medestudenten via de live-verbinding;
- Praktisch toepasbare lesstof met vragen en opdrachten;
- De mogelijkheid om in subgroepen aan een opdracht werken;
- Schermen delen, presenteren en in veel gevallen ook examens afleggen;
- De houvast van vaste lestijden;
- Geen reistijd en -kosten.
E-learning
Liever zelfstandig leren? Bij e-learning volg je de opleiding waar je wilt, in je eigen tijd en in je eigen tempo. Je doorloopt de opleiding individueel met zelfstudie en met 1-op-1-begeleiding op afstand.

De voordelen op een rij:
- Veilig studeren vanuit huis;
- Studeren wanneer het jou uitkomt;
- Langer doen over stof die je ingewikkeld vindt;
- Stof die je makkelijk vindt sneller afronden;
- Eenvoudig in je privéleven te passen;
- Geen reistijd en -kosten.