Oriënteer je nu gratis op bij- of omscholing!

Door de coronacrisis verandert onze economie en de arbeidsmarkt. Misschien merk jij er ook wat van.

  • Vraag je je bijvoorbeeld af hoe lang er nog werk voor jou is?
  • Loopt je eigen zaak moeizaam?
  • Kun je minder uren maken bij je huidige werkgever?
  • Of ben je je baan zelfs helemaal kwijtgeraakt?

Denk dan eens na over bijscholing of omscholing. De overheid stelt daar 50 miljoen euro subsidie voor beschikbaar. Dankzij de NL Leert Door-regeling kun jij nu en straks met subsidie een opleiding, training of cursus volgen. Dit is dus het ideale moment om na te denken over jouw volgende stap!

Voor wie is de NL Leert Door-regeling bedoeld?

Voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en nog niet de pensioengerechtigde leeftijd heeft. Het maakt niet uit of je flexwerker, zzp’er, ondernemer of in loondienst bent. Ook als je nog geen baan hebt of je baan bent kwijtgeraakt, kun je een gratis ontwikkeladvies aanvragen. Een unieke kans dus om jouw loopbaan een boost te geven!

Kan ik ook een opleiding volgen?

Misschien kom je tot de conclusie dat je wilt leren. Met de NL Leert Door-regeling kun je vanaf het najaar van 2020 de volgende soorten opleidingen doen:

  • Korte cursussen om je vaardigheden te verbeteren
  • Cursussen en trainingen gericht op verbeteren vaardigheden
  • Cursussen en trainingen gericht op vakgerichte bijscholing
  • Vakgerichte modules, oriëntatie op omscholing

Op dit moment werkt de overheid de spelregels voor dit deel van de subsidieregeling nog uit. We snappen dat je daar graag meer over wilt weten. Laat daarom je gegevens achter. Dan brengen we je op de hoogte zodra er meer bekend is en je met subsidie een opleiding bij SRM kunt volgen.

Laat mij weten als er subsidie voor om- en bijscholing beschikbaar is.

Welke opleidingen kan ik bij SRM volgen?

SRM is dé marketingopleider van Nederland. Je hebt bij onze keuze uit bijna 250 opleidingen op het gebied van communicatie en (online) marketing. Dat zijn vakgebieden waarin veel werk is. Niet alleen nu, maar ook de komende jaren. We zijn namelijk steeds meer online. Daarom zijn bedrijven en organisaties volop op zoek naar bijvoorbeeld online marketeers, seo-specialisten, social media experts en content marketeers. Je hebt daardoor een grote kans om een baan te vinden.

Bekijk alvast welke opleidingen misschien bij jou passen.