HBO Online Marketeer Krapteberoep

Wist je dat de functie van Online Marketeer een krapte beroep is/valt onder de moeilijk vervulbare vacatures binnen een groot aantal arbeidsmarktregio’s?  Daarom zijn wij samen met het WerkgeversServicepunt Flevoland en Henk Verhage (Adviseur Werkgeversdiensten) gestart met het uitrollen van een traject waarbij een groep van 10 deelnemers na een selectieprocedure is gestart met het volgen van de opleiding HBO Online Marketing met als doel een betaalde baan gaande weg de opleiding of na afronding van de opleiding. De opleiding wordt gefinancierd vanuit het scholingsbudget van het UWV.

Welke arbeidsmarktregio’s kunnen meedoen

Bekijk hieronder de arbeidsmarktregio’s die kunnen deelnemen en klik op deze link om het kaartje te bekijken voor een overzicht.

Amersfoort
Flevoland
Foodvalley
Gooi en Vechtstreek
Groot Amsterdam
Haaglanden
Midden-Gelderland
Utrecht Midden
Noordoost-Brabant
Zwolle
Stedendriehoek en Noordwest Veluwe
West-Brabant
Zuid-Holland Centraal
Zuidoost-Brabant

Meer info over de arbeidsregio's

Op de website werk.nl vanuit het UWV en dit document is er meer informatie over te vinden. Over in welke regio’s waar de functie van Online Marketeer valt onder de moeilijk vervulbare vacatures. Wil jij graag in contact komen met SRM en heb je behoefte aan een adviesgesprek? Via onderstaande button is het mogelijk om een datum en tijd hiervoor in te plannen.

Neem contact op
Of neem contact op via info@srm.nl.

Het traject in 4 stappen

1. Selectiecriteria

  • Bij start traject moet de deelnemer nog minimaal 6 maanden recht hebben op een WW uitkering
  • Liefst een commerciële achtergrond binnen een ander marketingdomein, sales of hospitality, maar affiniteit met IT kan ook.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • HBO werk en denkniveau
  • Traject moet de duurzame kansen op de arbeidsmarkt voor de deelnemer vergroten

Het Werkgevers Servicepunt heeft een informeren de rol. Het initiatief tot deelname moet vanuit de kandidaten zelf komen.

2. De opleiding

Naast leren op de stageplek en de nodige huiswerkopdrachten worden de deelnemers ondersteund met 7 dagen les van onze topdocenten. Waarmee ze perfect voorbereid worden op het maken van hun eindopdrachten.

Financiering van de opleiding
Per deelnemers is er € 2.500,- incl. btw beschikbaar voor dit opleidingstraject en dit budget is toereikend voor het gehele traject.

De docenten en Programmamanager


David den Besten
(Ondernemer en Senior Online Marketeer met
strategische kennis én hands-on skills)

Onderwerpen die David o.a. behandeld: relatie online en offline marketing, marketing en social media, mobile marketing, online adverteren, SEA en internetcampagnes, SEO, e-mailcampagnes, viral marketing en affiliate, social media advertising en google analytics.


Marieke Pijler
(Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar en ondernemer)

Trends en ontwikkelingen binnen social media, socialmedia strategie en implementatie en organisatorische consequenties, social media kanalen, bereik van social media, social search en monitoring tools.


Karin Zoetemeyer-Broxterman 
(Programmamanager bij SRM voor ons marketingportfolio)

Karin is een Senior Marketing professional met jarenlange ervaring binnen de marketing en communicatie en is verantwoordelijk voor de programmering van deze opleiding.

3. Stageplekken

Samen met het Stage Intituut en het Werkgevers Servicepunt worden de deelnemers geholpen bij het vinden van een stageplek.

4. Waarom in jouw regio?

De blauwdruk ligt er en is zo toe te kopiëren naar andere regio’s. Wanneer er meerdere regio’s aanhaken maakt dit het traject ook interessanter voor werkgevers en bedrijven actie binnen de werving en selectie of detachering om aan te haken bij dit traject. Daarnaast vinden wij het heel gaaf om mensen aan een nieuwe carrière te helpen binnen dit gave en dynamische vakgebied.

Vrijblijvend geïnformeerd worden?
Laat via onderstaande button je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact op
Of neem contact op via info@srm.nl.