Innovatie

Wil jij de concurrentie voor blijven? Dan heb je een onderscheidende (digitale) innovatiestrategie nodig. In de marketingwereld van nu word je...

Lees meer..

Wil jij de concurrentie voor blijven? Dan heb je een onderscheidende (digitale) innovatiestrategie nodig. In de marketingwereld van nu word je constant uitgedaagd om te veranderen. Door de omgeving, door concurrenten en door klanten. Marktgrenzen vervagen en interacties worden transparanter en grilliger. De digitale transformatie...

Lees meer..

Wil jij de concurrentie voor blijven? Dan heb je een onderscheidende (digitale) innovatiestrategie nodig. In de marketingwereld van nu word je constant uitgedaagd om te veranderen. Door de omgeving, door concurrenten en door klanten. Marktgrenzen vervagen en interacties worden transparanter en grilliger. De digitale transformatie...

Lees meer..

Innovatie: 16 trainingen of opleidingen

Vakopleiding C, D (Master) (1) Vakopleiding zijn de opleidingen met erkenning binnen je vakgebied. Vakopleiding op C (expert/strategisch) en D (toplevel) niveau zijn strategisch, bepalend en grensverleggend ingestoken.

NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding C, D (Master)

Vakopleiding A, B (HBO) (1) Vakopleidingen zijn de opleidingen met erkenning binnen je vakgebied. Vakopleiding op A (beginner) en B (gevorderd) niveau zijn praktisch en planmatig ingestoken.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding A, B (HBO)

Trainingen (8) Tijdens een training werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden. Jouw ontwikkelbehoeften en leerdoelen staan daarbij voorop. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie. Zo ontstaat een maximaal leerresultaat.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag Trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 dagen Trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag Trainingen
  • Opleidingslocaties door heel Nederland zoals AmsterdamUtrecht en Zwolle
  • Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs: 020 5 126 500
NVAO-geaccrediteerd
Trainingen

Master (5) In een Masteropleiding kun je de kennis die je in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer je een Masteropleiding hebt afgerond, ontvang je een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal op de arbeidsmarkt.

HBO (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO

Wil jij de concurrentie voor blijven? Dan heb je een onderscheidende (digitale) innovatiestrategie nodig. In de marketingwereld van nu word je constant uitgedaagd om te veranderen. Door de omgeving, door concurrenten en door klanten. Marktgrenzen vervagen en interacties worden transparanter en grilliger. De digitale transformatie wordt in een vlot tempo door organisaties doorgevoerd. Blijven innoveren is de enige manier om relevant te blijven binnen de markt. 

Masterclass digitale transformatie

Het is vast geen nieuws voor je: er zijn constant nieuwe digitale ontwikkelingen. Hoe je deze ontwikkelingen kunt vertalen naar jouw organisatiestrategie? Dat leer je tijdens de Masterclass Digitale Transformatie. Na afloop van de opleiding zorg jij voor een goede aansluiting tussen organisatiestrategie en informatiestrategie. Je kunt veranderingen voorstellen, implementeren en evalueren. 

Training Artificial Intelligence

Van chatbots tot zelfrijdende auto’s: AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Wat kun je met artificial intelligence? En hoe zit het met data? Tijdens de training Artificial Intelligence leer je hoe computers taken uitvoeren waar normaalgesproken menselijke intelligentie voor nodig is. Je stapt in een nieuwe wereld. En dat is eigenlijk niet de wereld van de toekomst, maar de wereld van nu. Zo ontdek je wat AI voor jouw organisatie kan betekenen.

Masterclass Business Development

In welke richting kan jouw organisatie zich het beste ontwikkelen? En waar liggen kansen in de markt? Tijdens de Masterclass Business Development hoor je het antwoord op deze vragen. Innovatiemanagement, laat dat maar aan jou over. Zo weet je straks alles van kansen vertalen naar concrete commerciële concepten en kun je de juiste strategieën inzetten om jouw organisatie nog succesvoller te maken.

Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie relevant blijft? Dat leer je tijdens de Masterclass Innovatie van Producten, Diensten en Businessmodels. Je gaat actief aan de slag met innovatiemanagement. Zo krijg je alle handvatten aangereikt om direct producten, diensten en businessmodellen te innoveren en ontwikkel je de skills om een innovatieve werkcultuur te creëren. Zo krijg je als leidinggevende jouw team meteen mee in de innovatieaanpak.

Kies je innovatie opleiding

Benieuwd naar het hele innovatie opleidingsaanbod? Kijk ook in de lijst hierboven voor alle innovatie opleidingen. Heb je vragen of wil je sparren over een opleiding of training die bij jou past? Bel on op 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. Onze deskundige opleidingsadviseurs kunnen al je vragen beantwoorden en denken graag met je mee.