LECTRIC en SRM gaan samen verder als SRM

Sinds januari hebben LECTRIC en SRM intensief samengewerkt. In deze periode hebben we onze krachten gebundeld en onze opleidingen op beide platformen aangeboden. Deze samenwerking is zo goed bevallen, dat we hebben besloten om vanaf 1 juli samen verder te gaan onder de naam SRM.
 
Voor beide partijen is dit een logische stap: zowel bij LECTRIC als bij SRM vind je opleidingen voor (online) marketing- en communicatieprofessionals die alles uit hun carrière willen halen. LECTRIC is specialist op het gebied van korte, praktijkgerichte trainingen, met name in de online marketing en communicatie, terwijl SRM de specialist is op het gebied van de zwaardere door de branche erkende vakopleidingen voor marketing- en communicatieprofessionals. Inmiddels is online marketing zo geïntegreerd in alle disciplines van het vakgebied, dat we dezelfde doelgroepen willen aanspreken. Zo valt er synergie te behalen tussen de experts die zich inzetten voor SRM en LECTRIC en bieden we samen een nog completer en eigentijdser aanbod.

Wat verandert er?

Vanaf september worden alle opleidingen en trainingen van LECTRIC aangeboden en uitgevoerd door SRM naast het bestaande aanbod van SRM. De LECTRIC-opleidingen zijn op de SRM-website te herkennen aan het ‘powered by LECTRIC’-logo. Net als SRM staat LECTRIC voor kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen en trainingen. Dit is ook een van de redenen geweest waarom we zijn gaan samenwerken. Ook de LECTRIC-docenten kom je weer tegen als je een training of opleiding bij SRM volgt: zij staan voortaan bij SRM voor de klas, naast de huidige SRM-docenten die natuurlijk aan SRM verboden blijven. Daar zijn we heel blij mee, want de LECTRIC-trainers worden gemiddeld met een 8,6 beoordeeld.
 
SRM-directeur Maarten Nijboer legt uit: “De synergie vanuit het samenwerken smaakte naar meer, daarom hebben we besloten om nu samen verder te gaan. We gaan echt werken als één team en dat gaan onze deelnemers direct merken. Op deze manier zijn wij de enige partij die opleidingen uit het gehele vakgebied in het aanbod heeft. Ik kijk uit naar deze samenwerking: als je samen nieuwe opleidingen maakt waarvan je zelf denkt ‘ik kan niet wachten deze opleiding te volgen’, dan weet je dat je op de juiste weg zit.”

Contact opnemen

Heb je nog vragen hierover? Bekijk onze pagina met veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Bel 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.