Master in Marketingmanagement (MMM) specialisatie Business innovation management

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding

Duur:

24 maanden

Niveau:

Masteropleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze unieke Master Marketingmanagement specialiseer je je in de richting van business innovation management. Je krijgt de handvatten aangereikt om jouw organisatie futureproof te maken. Hiervoor krijg je op toegankelijke wijze inzicht in hoe je het succes van innovatie binnen jouw organisatie kunt vergroten. Je besteedt aandacht aan de complexiteit van innoveren en maakt kennis met de verschillende typen innovaties. Ook leer je creatieve ideeën te herkennen, mobiliseren en stimuleren. Zo wordt uitgebreid aandacht besteed aan het faciliteren van en werken met 'design thinking' methoden en technieken. Wat je leert tijdens de Master, pas je middels praktijkopdrachten toe binnen je werk. Zo ben je direct van meerwaarde voor jouw organisatie. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences.

Voor wie

Je wilt naast je baan een erkende Masteropleiding volgen, waarin alle aspecten van marketingmanagement en business innovation aan bod komen. De kennis en vaardigheden die je hier opdoet, wil je direct kunnen inzetten in je rol als (marketing)manager.

Programma

Met deze Master ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je doorloopt 2 fases, het kern- en het topprogramma, en je studeert af. In de opleiding ga je op Masterniveau aan de slag met opdrachten en cases uit de praktijk. Dit doe je onder leiding van docenten uit het werkveld. Zij weten precies wat er zich in het werkveld afspeelt en kunnen je daarom uitstekend begeleiden bij vraagstukken. Ook kun je de opdrachten in je huidige organisatie toepassen, zodat je studie direct rendement heeft.

Elke Masterclass rond je steeds in 8 avonden of 4 dagen af. Je wordt tijdens de opleiding ondersteund door onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving. Je kunt kiezen uit een dagvariant van 1 dag per 2 weken of een avondvariant van 1 avond per week. Ook kun je deze opleiding online volgen via e-learning. Zie Studeren op afstand.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op Levenlanglerenkrediet voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Master in Marketingmanagement (MMM) specialisatie Business innovation management

Niveau:

Masteropleiding

Duur:

24 maanden

Variant:

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Prijs:

€ 21.395,00

Master in Marketingmanagement (MMM) specialisatie Business innovation management

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.