Nieuw: Live Businesscase-weekend bij De Baak Executive programma's C en D

Ideale afsluiting op een unieke locatie

In de C- en D-opleidingen ontwikkel je jezelf op strategisch topniveau. Alle theorie en vaardigheden die je hebt geleerd komen samen in het Live Businesscase-weekend. Je brengt je skills in de praktijk en wordt uitgedaagd om hierbij out of the box te denken. De samenwerking met teamleden (medestudenten), de uitgebreide feedback en coaching van docenten en het bespreken van de verschillende strategieën maken het Live Business Weekend een leerzame en waardevolle ervaring.

Je verblijft op Landgoed de Horst, een prachtige locatie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Hier staat alles in het teken van ontwikkeling. Doordat je overnacht in het hotel, ben je even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. In deze inspirerende omgeving kun jij je helemaal focussen op het afsluiten van je opleiding.

Wat ga je doen tijdens het Live Business Weekend?

In het Live Business Weekend word je ingedeeld in een team. Samen met je teamgenoten werk je aan een uitdagende marketing- of communicatiecase van een bekend merk.

Op de eerste dag ontvang je de briefing van de opdrachtgever die aansluit bij de lesstof uit je opleiding. Je creëert samen een strategie en werkt dit uit in de vorm van een presentatie. Door in een korte tijd samen met een team aan een opdracht te werken, kun je de theorie nog beter in zijn context plaatsen en op de juiste manier toepassen in je eigen functie. Het helpt je uit je comfortzone te komen en je ontwikkeling te boosten.

Netwerk voor het leven

Door de intensieve samenwerking tijdens het Live Business weekend bouw je ook aan een netwerk voor het leven. Alumni vertellen ons dat zij nog regelmatig contact hebben met de deelnemers uit hun groep.

Schrijf je in voor een Executive Programma C of D

Wil jij ook een strategische opleiding volgen en deze afsluiten met een Live Businesscase Weekend bij De Baak? Bekijk dan snel onze C-opleidingen (voor professionals die handvatten willen voor het bepalen en succesvol uitzetten van strategieën binnen hun organisatie) of onze D-opleidingen (voor professionals die willen excelleren op strategisch beleidsniveau).

Heb je nog vragen over het Live Businesscase-weekend? Of wil je persoonlijk advies over welke opleiding het best bij je past? Neem dan contact met onze opleidingsadviseurs op. Zij kunnen je alles vertellen over ons aanbod. Bel hen op 020 - 2090747 of stel je vraag online, dan helpen we je verder.