Selecteer een thema

Selecteer een thema

Drie van onze populairste opleidingen

Als de opleider van professionals in marketing en communicatie biedt SRM een breed aanbod. Ben je benieuwd welke opleidingen erg populair zijn onder onze vakgenoten? We lichten er drie voor je uit.

SRM werken als Communicatieadviseur bij de Overheid

De overheid is een interessante werkgever voor communicatieprofessionals, maar vereist wel gerichte kennis van overheidscommunicatie. Werk je al enige tijd als communicatieadviseur en denk je na over een baan bij de (rijks)overheid? Dan is SRM werken als Communicatieadviseur bij de Overheid een zeer geschikte training voor jou. Met de opgedane kennis en inzichten maak je probleemloos de overgang naar een communicatiefunctie bij de overheid. De training duurt drie dagen.

NIMA C

Het diploma NIMA C is hét internationaal erkende bekwaamheidsbewijs voor de strategisch marketeer. Wil je beschikken over de vaardigheden én het inzicht om complexe strategische marketingvraagstukken om te zetten in commercieel beleid? Wil jij weten welke ontwikkelingen in ons vakgebied echt relevant zijn? Dan is het volgen van onze opleiding NIMA C de oplossing.

Deze opleiding wordt verzorgd op C-niveau, hét niveau voor medior en senior communicatie- en marketingprofessionals die op strategisch niveau binnen hun organisatie aan de slag willen gaan of meer diepgang zoeken in hun werk.

Masterclass Branding en Positioning

Wil jij vanuit je rol als brandmanager, marketeer of marketingcommunicatieprofessional je kennis van branding en positionering verder uitbreiden op niveau C? In de Masterclass Branding en Positioning word je begeleid door een van de beste professionals op het gebied van merkstrategie, die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Je ontwikkelt de vaardigheden om de positionering en merkidentiteit volledig op elkaar af te stemmen. Ook leer je op welke wijze je een sterk merk bouwt met behulp van line en brand extensions. Door de inzet van ervaren topmarketeers in deze training leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak.

Laat je adviseren

Heb je nog vragen over de inhoud van de opleidingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren opleidingsadviseurs vertellen je graag meer en kijken samen met jou welke opleiding jouw volgende carrièrestap kan zijn. Bel hen op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. We helpen je graag verder.