Selecteer een thema

Selecteer een thema

Live Business weekend: de optimale afronding van onze vakopleidingen

SRM biedt praktijkgerichte opleidingen, zodat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in je werk. Het Live Business Weekend, dat je kunt combineren met de vakopleidingen van SRM, draagt daar voor een groot deel aan bij. Al jaren worden deze weekenden georganiseerd en kijken alumni er met een positief gevoel op terug. Tijdens dit intensieve maar vooral waardevolle weekend, inclusief twee hotelovernachtingen, werk je samen met jouw team  aan een uitdagende marketing- of communicatiecase van een bekend merk. Naast veel kennis en vaardigheden kan het weekend ook een netwerk en vriendschappen voor het leven opleveren. 

Wat kun je van het Live Business Weekend verwachten?

Tijdens het Live Business Weekend ontvang je op de eerste dag van de opdrachtgever de briefing. Dit zijn altijd uitdagende marketing- of communicatiecases voor een toonaangevende opdrachtgever die aansluiten bij de theorie van je opleiding. Samen met je groep ga je werken aan de opdracht. Je creëert samen een strategie en werkt dit uit in de vorm van een presentatie. Door in een korte tijd samen met een team aan een opdracht te werken, kun je de theorie nog beter in zijn context plaatsen en op de juiste manier toepassen in je eigen functie. Het helpt je uit je comfortzone te komen en je ontwikkeling te boosten.

Het weekend wordt afgesloten met een eindpresentatie die beoordeeld wordt door de opdrachtgever. En heeft jouw team de beste strategie opgesteld, inclusief een sterke argumentatie? Dan kiest de opdrachtgever jullie als winnaar. Samen met alle teams wordt het weekend afgesloten met een gezellige borrel. 

De beste afronding van jouw opleiding

Het Live Business Weekend is de beste afronding van je opleiding. Alle theorie en vaardigheden komen samen en je wordt uitgedaagd om out of the box te denken. De samenwerking met teamleden, de uitgebreide feedback van docenten en het bespreken van de verschillende strategieën maken het Live Business Weekend leerzaam en een zeer waardevolle ervaring.