Selecteer een thema

Selecteer een thema

Onze C- en D-opleidingen zijn vernieuwd

Ontwikkel jezelf op hoog niveau met een C- of D-opleiding van SRM. In een C-opleiding leer jij de marketing- of communicatiestrategie van je opleiding te bepalen, een D-opleiding brengt je naar de absolute top van je vakgebied om te kunnen werken op bestuursniveau. Bij SRM hebben we de opzet van deze opleidingen vernieuwd. Ontdek waarom deze opleidingen nu nóg beter zijn.

Les van de top uit je vak

Voortaan werken we samen met een kleinere groep topdocenten. Zij brengen een schat aan praktijkervaring mee en kunnen jou doordoor uitstekend begeleiden met ingewikkelde vraagstukken. Daarnaast hebben we hebben een team van vijf kerndocenten aangesteld. Zij denken, samen met de voorkeursdocenten, programmamanagement en ons team bij opleidingsmanagement na over de inhoud van de C- en D-vakopleidingen. Zij signaleren de belangrijkste ontwikkelingen in het werkveld en passen de lesstof aan op de leerbehoeften van studenten zoals jij.

Goed op elkaar aansluitende lessen

We hebben nog eens goed gekeken hoe we onze modules op elkaar kunnen laten aansluiten zodat jij hier optimaal leerrendement uit haalt. Voortaan geven we onze lessen in deze vaste volgorde. Je volgt deze lessen samen met je vaste groep medestudenten. Je vergroot je netwerk en blijft van elkaar leren.

Meer persoonlijke begeleiding en coaching

Als je een opleiding op topniveau volgt, mag je daar best wat ondersteuning bij verwachten. Daarom krijg je bij SRM vanaf nu meer persoonlijke begeleiding en coaching die is gericht op het afronden van je opleiding en het toepassen van het geleerde in de praktijk. Samen zorgen we ervoor dat je alles uit je opleiding haalt, zodat je écht impact maakt binnen je organisatie.

Nu in iedere C- en D-opleiding: het live businesscase-weekend

Als professional op C- of D-niveau kijk je met heel andere ogen naar je vak. Daarom sluit je je C- en D-opleiding standaard af met een live businesscase-weekend dat volledige in het teken staat van jouw ontwikkeling. In dit weekend (van vrijdag op zaterdag) ga je intensief aan de slag met een case van een opdrachtgever bij de Baak op Landgoed de Horst. Op deze A-locatie pas je – samen met je groep – je geleerde kennis en vaardigheden samen toe. Door alles wat je hebt geleerd toe te passen in een weekend vallen dan vaak alle puzzelstukjes op zijn plaats en hierdoor haal je extra veel leerrendement, waardoor je jezelf kunt onderscheiden als professional op hoog niveau. De live businesscase is daarom een essentieel onderdeel van de opleiding. Het is ook vaak het moment waar vakgenoten een netwerk creëren waar ze de rest van hun carrière profijt van kunnen hebben.

Zet nu je volgende stap

Ga jij jouw kennis en skills naar het volgende niveau tillen met een opleiding? Bekijk dan al onze vakopleidingen op niveau C en D en schrijf je in! Heb je nog vragen over onze vakopleidingen? Of wil je meer informatie over een bepaalde opleiding, of wil je sparren over welke opleiding het best bij je past? Bel ons dan op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!