Selecteer een thema

Selecteer een thema

SRM en Babbage Company lanceren COMPOD, dé communicatiepodcast

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom lanceren SRM Opleidingen & Babbage Company een gloednieuwe podcast: COMPOD, de communicatiepodcast. Elke derde dinsdag van de maand nemen Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) en Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) je mee in de wereld van communicatie, aan de hand van een thema en met een wisselende gast! De eerste aflevering is vanaf dinsdag 21 maart te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify.

SRM Opleidingen en Babbage Company hebben de podcast COMPOD opgezet, de communicatiepodcast.

Interessante verhalen uit het vak zelf

In COMPOD verkennen Maarten en Monique de wereld van communicatie aan de hand van verschillende thema’s en ontwikkelingen. Dit doen zij niet alleen. Elke maand komt er een communicatiegast langs in de studio.  Aan de hand van uitdagende stellingen over het thema krijg je als luisteraar een kijkje achter de schermen van het communicatievak. Op een willekeurig moment gaan de sirenes af. De gast vertelt op humoristische wijze over een persoonlijke ‘Crisis in Communicatie’.  Wanneer ging het helemaal mis? En hoe is het opgelost?

Crisiscommunicatie centraal in eerste aflevering

De eerste aflevering staat in het teken van crisiscommunicatie. Maarten, Monique en gast Bart Visser (oud-Hoofd Communicatie Rijkswaterstaat en nu zelfstandig communicatieadviseur) gaan het proberen met de waarheid. Bart heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak bij verschillende overheidsinstanties en weet als geen ander over crisiscommunicatie te vertellen. Kan je bijvoorbeeld 100% transparant zijn? Of is het beter om radicaal openhartig en eerlijk te zijn? Wat is het verschil en hoe doe je dat dan? Dat én meer hoor je in de eerste aflevering van COMPOD.

Luister mee naar COMPOD

COMPOD is te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify, Apple Podcast en op www.compod.nl. Elke derde dinsdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering met elke keer een ander communicatieonderwerp. De eerste aflevering "Crisiscommunicatie - Probeer het eens met de waarheid", is nu te beluisteren.

Over SRM Opleidingen

SRM is het opleidingsinstituut voor ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals. Al ruim 60 jaar biedt SRM op elk niveau gerenommeerde opleidingen. Voor de beginner op A-niveau, de specialist op B- of C-niveau en voor de absolute strategische top op D-niveau. De meeste SRM-alumni hebben uitstekende posities binnen het bedrijfsleven, omdat ze echt meerwaarde toevoegen. Juist daarom wordt SRM gezien als de standaard voor marketing- en communicatieopleidingen.
Contactgegevens SRM: www.srm.nl - 020 – 512 6501 -  info@SRM.nl

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt als gespecialiseerde recruitmentpartner bijna 25 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en contentprofessionals en biedt opdrachtgevers full service diensterlening op het gebied van marketing, communicatie en content. De Redactie is onderdeel van Babbage Company. Via de Babbage Academy/De Redactie Trainingen bieden we ons netwerk ook een divers aanbod van workshops, masterclasses en (in company) trainingen. Babbage Company werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland, zowel voor profit als non-profit (o.a. als preferred supplier van de Rijksoverheid).
Contactgegevens Babbage Company : www.babbage.nl - 020-441 4707 - info@babbage.nl