Word jij onze nieuwe Opleidingscoördinator Marketing en Communicatie?

Selecteer een thema

Selecteer een thema

Word jij onze nieuwe Opleidingscoördinator Marketing en Communicatie?

Wil jij onze studenten en docenten in staat stellen het beste uit hun opleiding of training te halen? Sta jij met een gezonde dosis flair en relativeringsvermogen in het leven? Dan zijn wij bij SRM op zoek naar jou! Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Bart Hoorneman via de button.

Ik wil direct solliciteren

Dit zijn je werkzaamheden

Je gaat aan de slag bij ons opleidingsinstituut SRM, SRM is sinds 1955 hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals binnen de (online) communicatie, (online) marketing en marketingcommunicatie. Opleidingen en trainingen van SRM zijn bedoeld voor mensen die met beide benen in de beroepspraktijk staan of op het punt staan het vak te betreden. SRM richt zich op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die je in de praktijk kunt toepassen.

Jij stuurt het proces van onderwijsontwikkeling aan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de huidige opleidingen en trainingen en kunt direct aan de slag met jouw eigen portfolio van opleidingen en trainingen. Als onderwijsontwikkelaar ligt jouw focus op het maken en behouden van studeerbaar, aantrekkelijk en kwalitatief onderwijs, samen met passende examenproducten. De inhoud van je opleiding of training stem je af met verschillende stakeholders. Je stuurt een team van freelance professionals aan: je zet ontwikkelopdrachten bij ze uit, doet lesbezoeken en geeft feedback op het door hen ontwikkelde lesmateriaal.

Je komt te werken in een leuk en gezellig team met jonge professionals die naast hard werken, samen plezier maken in de vorm van borrels en afdelingsuitjes belangrijk vinden.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris van € 2500,- tot € 2900,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen uit onze uitgebreide aanbod.
 • Interne doorgroeimogelijkheden.
 • Op dit moment werken wij zo veel mogelijk thuis. Wij zorgen dat je alle faciliteiten krijgt zodat je je functie zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.
 • Daarnaast organiseert onze Social Club regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Op dit moment doen we dat digitaal, denk bijvoorbeeld aan een pubquiz via Teams.
 • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.
 

Jouw profiel

Een passie voor onderwijs en sterk in projectmanagement, dat ben jij!
Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Stevige gespreksvaardigheden, beslissingsvaardigheden en overtuigingskracht
 • Je kunt goed omgaan met wijzigende plannen, afspraken of processen
 • Sterk in het planmatig werken
 • Een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en pro actieve instelling
 

Ik wil direct solliciteren