SRM Search Marketing Specialist

6 maanden - Zorg voor optimale zichtbaarheid in zoekmachines

Duur:

6 maanden

Niveau:

Vakopleiding A, B (HBO)

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe ontdek je op welke termen je doelgroep zoekt? En hoe kun je de content van je website hierop aanpassen? Deze vragen worden beantwoord tijdens de unieke opleiding SRM Search Marketing Specialist. Je gaat aan de slag met de vindbaarheid van je website door je te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie en -marketing. Door de unieke samenstelling van deze vakopleiding leer je naast geavanceerde tools, ook de laatste trends en ontwikkelingen waardoor je je zoveel mogelijk kunt onderscheiden in de arbeidsmarkt. Dankzij onze praktijkgerichte aanpak zul je concrete resultaten zien en ben je direct van toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Wat ga je leren

  • Je kunt unieke content genereren om zo een potentiële doelgroep aan te spreken en het bereik van je website te vergroten
  • Je weet hoe je de kwaliteitsscore van je advertenties kunt optimaliseren door de juiste strategische opzet toe te passen op je campagnes
  • Je kunt een effectieve SEO-strategie bedenken en implementeren om zo je content te blijven optimaliseren
  • Je weet rapportages uit te draaien van je bezoekersstromen om de vindbaarheid van je website te analyseren

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren op het gebied van SEO en SEA. Je bent contentmanager, (online) marketeer of online communicatiespecialist en je wilt je graag verder ontwikkelen tot SEO/SEA-expert.

Deze opleiding wordt verzorgd op B en C-niveau, hét niveau voor de medior marketing- en communicatieprofessionals die op operationeel niveau binnen hun organisatie willen werken en hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Programma

Tijdens deze opleiding raak je bekend met het belang van de toenemende kracht van search engine marketing. Je leert hoe je meer conversie stimuleert door dieper in te gaan op onderwerpen als zoekmachinemarketing, strategische campagnes en bezoekersstromen. De opleiding bestaat uit 7 modules. De combinatie van deze modules zorgt ervoor dat je zowel de basis als de geavanceerde mogelijkheden kent van SEO en SEA. Dit alles onder leiding van ervaren en deskundige docenten, die zelf actief zijn in de marketingpraktijk. Tot slot heb je 2 begeleidingsbijeenkomsten die je voldoende voorbereiden op de integrale eindopdracht.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

SRM opleidingen met resultaat

Al meer dan 60 jaar is SRM hét particuliere opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren professionals in de communicatie, marketing, marketingcommunicatie en online marketing. De sterke succesformule van SRM is de combinatie van theorie met praktijk. In vrijwel elke organisatie werken wel professionals die het vak bij SRM leerden. Na een SRM-opleiding rapporteren oud-deelnemers een toename van 40% van hun vakkennis en kunde; 30% behaalt betere resultaten.

Vervolg

Wil je na de SRM Search Marketing Specialist nog meer leren? Misschien is de volgende optie interessant voor jou:

  • SRM Executive Master Digital Marketeer C

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

SRM Search Marketing Specialist

Niveau:

Vakopleiding A, B (HBO)

Duur:

6 maanden

Variant:

Dag

Prijs:

€ 4.449,50

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.