Voorlichtingsbijeenkomst: ontdek alles over SRM Baanbemiddeling

De opleiding SRM A Online Marketeer volgen met baangarantie?  Dat kan met SRM Baanbemiddeling, een traject dat je met je UWV-opleidingsbudget helemaal kosteloos kunt volgen. Nieuwsgierig naar meer? Volg dan op dinsdag 18 oktober van 09.30 tot 10.30 óf donderdag 20 oktober van 13.00 tot 14.00 onze online voorlichtingsbijeenkomst. Meld je alvast aan:

Aanmelden

Voorlichtingsbijeenkomst SRM Baanbemiddeling | 18 of 20 oktober 2022 | gratis

Ná je opleiding meteen aan het werk

Online marketeer is niet voor niets een UWV-kansenberoep. Of je nu heel creatief bent ingesteld, of juist meer van de cijfers bent, je kunt er heel veel kanten mee op. Bovendien staat de arbeidsmarkt te springen om online marketeers.

Vandaar dat we, samen met UWV, SRM Baanbemiddeling hebben opgezet. Je volgt de opleiding SRM A Online Marketeer, die je afsluit met een praktijkopdracht en het NIMA A Online Marketeer examen. En het mooie is: voordat je aan je opleiding begint, koppelen we je aan een van de werkgevers uit onze pool. Is er een match? Dan wordt er een contract vastgesteld.

Wat kun je verwachten van de online voorlichtingsbijeenkomst?

  • Je komt alles te weten over de opleiding SRM A Online Marketeer én over wat je er in de beroepspraktijk allemaal mee kunt
  • Je maakt kennis met de betrokken werkgevers (SQIS, USGmarcom en Sales Marketing Coach), met wie jij uiteindelijk aan de slag kunt gaan.
  • Je komt alles te weten over het vervolgtraject: hoe gaat het verder als er een match bestaat tussen jou en een werkgever?

Kortom, een bijeenkomst waar je alles te weten komt over SRM Baanbemiddeling. Jij bent er toch ook bij op 18 of 20 oktober?