Ontdek het succes van onze vakopleidingen

De vakopleidingen A, B, C en D bij SRM zijn echt een begrip. Nergens anders leer je zo goed om de koppeling tussen theorie en praktijk te maken. En onze opleidingen zijn zo opgezet dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan. Onze deelnemers geven aan dat hun kennis en kunde − na het volgen van een vakopleiding − met maar liefst 40% is toegenomen. Verder ervaren ze een toename van 30% aan betere resultaten in de praktijk. Ontdek waarom onze vakopleidingen zo succesvol zijn.

 

Praktijkgerichte insteek 

Theoretische kennis krijgt bij ons meteen handen en voeten: je past het geleerde direct toe in de praktijk. Je wordt merkbaar nog beter in wat je doet. Onze docenten dragen deze praktijkgerichte insteek als geen ander uit. Zij reiken bijvoorbeeld geen oplossingen aan, maar leiden jou er op vakkundige wijze naartoe. Zo pas je de stof zelf toe en beklijft het nog beter. Het rendement van onze praktijkgerichte opleidingen is dan ook maximale ontwikkeling als marketing- of communicatieprofessional.

 

Selecte groep voorkeursdocenten

Je krijgt bij ons altijd te maken met een groep zorgvuldig geselecteerde docenten. Stuk voor stuk zijn dat topdocenten die onze voorkeur hebben vanwege hun deskundigheid, ervaring in de praktijk en waardering. Uiteraard geven we ook jong talent de kans om zich te ontwikkelen als topdocent.

 

Team van kerndocenten

Daarnaast hebben we een team van vijf kerndocenten aangesteld. In nauwe samenspraak met onze voorkeursdocenten, ons programmamanagement en ons team bij opleidingsmanagement, denken zij na over de opzet en inhoud van de vakopleidingen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de lesmethoden en de actuele ontwikkelingen en trends waar we op moeten inspelen.

 

Les met vakgenoten op je eigen niveau

Bij SRM kun je je altijd soepel verder ontwikkelen. Wij hebben onze vakopleidingen namelijk overzichtelijk ingedeeld naar niveau: voor de beginner op A-niveau, voor de specialist op B- of C-niveau en voor de absolute strategische top op D-niveau. Welke vakopleiding je ook kiest, de modules sluiten altijd naadloos op elkaar aan. Alles wat je in de ene module leert, kun je dus direct toepassen in de volgende. Daar komt bij dat je alle lessen volgt met een vaste groep medestudenten. Zo ontwikkelen jullie je samen en kun je voor langere tijd van elkaar leren en bouw je op een mooie manier een netwerk op.

 

Live business case-weekend

Het live business case-weekend is de ultieme manier om theorie toe te leren passen in de praktijk. Tijdens zo’n weekend werk je samen met andere deelnemers aan een praktijkcase van een door SRM geselecteerde opdrachtgever. Je rondt af met een presentatie, die becommentarieerd wordt door de opdrachtgever. Het live business case-weekend is praktisch en interactief van opzet. En omdat je aan de slag gaat met een concrete case, komen theorie en praktijk optimaal samen. Dit zorgt voor een extra hoog leerrendement. Het weekend is optioneel bij onze A- en B-opleidingen en een vast onderdeel van al onze vakopleidingen op C- en D-niveau. Tijdens het weekend van de C- en D-opleidingen verblijf je op Landgoed de Horst, waar ook De Baak zijn leiderschapstrainingen verzorgt. Hier draait alles erom jezelf zo resultaatgericht mogelijk te ontwikkelen.

 

Flexibel studeren naast een baan

Natuurlijk, een opleiding moet passen in je drukke werk- en privéleven. Zeker nu we in ons dagelijks leven rekening moeten houden met corona(maatregelen), is het belangrijk om hierin flexibel te zijn. Daarom kun je bij elke vakopleiding kiezen uit verschillende klassikale en online studievarianten. Bovendien bieden we de switchgarantie: zonder extra administratiekosten kun je altijd tussentijds overstappen van de ene variant naar de andere. Start je de eerste module bijvoorbeeld in de virtual classroom, maar wil je de tweede liever klassikaal volgen, dan kan dat moeiteloos. Zo studeer je altijd wanneer, hoe en waar je maar wilt.
De beste keuze voor een NIMA-opleiding 

Denk je erover een NIMA-opleiding te volgen? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een NIMA-opleiding bij SRM. Als NIMA Education Partner hebben wij namelijk de allerbeste NIMA-docenten die jou vakkundig begeleiden en je voorbereiden op het NIMA-examen. Dit leidt ertoe dat wij het hoogste slagingspercentage (> 90%) hebben. Iets om trots op te zijn, vinden wij. En dat zijn we dan ook. Een diploma van NIMA is het internationaal erkende bekwaamheidsbewijs voor marketeers. Met dit diploma op zak maak je echt het verschil en verbreed je je carrièreperspectieven aanzienlijk.

 

Jouw voordelen van onze vakopleidingen op een rij:

 • Unieke, praktijkgerichte onderwijsmethoden
 • Integrale visie op marketing en communicatie
 • Sterke toename van kennis en kunde onder deelnemers (40%) 
 • Betere resultaten in de praktijk (30%)
 • Optimale koppeling tussen theorie en praktijk
 • Soepel doorgroeien dankzij indeling van vakopleidingen naar A-, B-, C-, en D-niveau
 • Live business case-weekend in programma van C- en D-opleidingen
 • Vaste topdocenten uit het werkveld
 • Directe meerwaarde voor de werkgever
 • Vakerkende certificaten en diploma’s
 • Hoogste slagingspercentages NIMA-opleidingen (>90%)
 

Nieuwsgierig naar onze vakopleidingen? 

Heb je nog vragen over onze vakopleidingen op A-, B-, C- of D-niveau? Wil je meer informatie over een bepaalde opleiding, of heb je behoefte om te sparren over welke opleiding het best bij je past? Bel ons dan op 020 – 2 137 435 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!