Vormgeving en Design Trainingen

Content op een creatieve manier vormgeven of leren hoe jij bureaus kan instrueren op het gebied van design? Voor elke professional die aan de slag wilt...

Lees meer.

Content op een creatieve manier vormgeven of leren hoe jij bureaus kan instrueren op het gebied van design? Voor elke professional die aan de slag wilt met Photoshop, Indesign en Illustrator of beter wilt worden in het controleren van concepten, biedt SRM een vormgeving en design training die aansluit op jouw ontwikkeling. Bekijk...

Lees meer.

Content op een creatieve manier vormgeven of leren hoe jij bureaus kan instrueren op het gebied van design? Voor elke professional die aan de slag wilt met Photoshop, Indesign en Illustrator of beter wilt worden in het controleren van concepten, biedt SRM een vormgeving en design training die aansluit op jouw ontwikkeling. Bekijk...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Vormgeving en Design Trainingen: 9 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Training (9)

  • Opleidingslocaties door heel Nederland zoals AmsterdamUtrecht en Zwolle
  • Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze opleidingsadviseurs: 020 5 126 500

Content op een creatieve manier vormgeven of leren hoe jij bureaus kan instrueren op het gebied van design? Voor elke professional die aan de slag wilt met Photoshop, Indesign en Illustrator of beter wilt worden in het controleren van concepten, biedt SRM een vormgeving en design training die aansluit op jouw ontwikkeling. Bekijk hieronder het volledige aanbod van trainingen bij SRM.

Begin bij de basis met een training in conceptontwikkeling

Ben je werkzaam als marketeer of communicatieprofessional en houd jij je regelmatig bezig met conceptontwikkeling? In de korte, praktijkgerichte training Conceptontwikkeling van SRM staat conceptueel denken centraal. Je ontwikkelt de vaardigheden om creativiteit in te zetten tijdens conceptontwikkeling en verdiept je in diverse criteria waarmee je (creatieve) concepten kan beoordelen. Zodat jij na afloop van de training sterke concepten kan ontwikkelen, waarvan je het effect goed kan inschatten.

Een stap verder met de briefing en beoordeling van creatieve voorstellen

Beter worden in het schrijven van briefings en beoordelen van creatieve voorstellen? In de training Briefing en Beoordeling van Creatieve voorstellen leer jij uit welke onderdelen een goede briefing bestaat en hoe je ervoor zorgt dat de inhoud van een briefing aansluit op het doel en de doelgroep. Je ontdekt hoe je creatief werk kan beoordelen en op welke manier jij jouw oordeel steekhoudend beargumenteerd. Waardoor het opstellen van briefings en beoordelen van creatief werk voor jou steeds makkelijker wordt.

Maak een ontwerp gebruiksvriendelijk met een training in Usability en User Experience (UX)

Wat kan je doen om de effectiviteit van jouw website te verbeteren en de conversie te verhogen? Die vragen staan centraal in de training Usability en User Experience van SRM. Je leert hoe je de gebruiksvriendelijkheid en de effectiviteit van jouw website kan beoordelen, zodat je de website kan verbeteren en optimaliseren. Veel van wat je in deze training leert pas je direct toe in de praktijk. Met de juiste tips, inzichten en ervaringen zie je het effect van deze training snel terug in jouw werk.

Leer de basis van WordPress in een training

Een professionele website bouwen zonder enige technische kennis? Dat kan in het CMS-systeem van WordPress. In de praktijkgerichte training WordPress leer jij hoe je een concept omzet naar een effectieve website die je zelf kan beheren. Zodat jij na het volgen van de training aan de slag kan met het bouwen van een professionele website. 

Bouw aan een sterk verhaal met een training contentcreatie en storytelling

Ben je (online) marketeer, copywriter of communicatieprofessional en wil je leren hoe jij een boodschap overbrengt aan je publiek door middel van content en storytelling? In de training Contentcreatie en Storytelling stap jij samen met je medecursisten de wereld van storytelling binnen en leer je hoe je een effectief verhaal vertelt dat aansluit bij de doelgroep. Je ontdekt hoe je een contentformule opzet en gaat actief aan de slag met het ontwikkelen van unieke content voor verschillende platformen. Met als doel om de lessen uit de training direct toe te passen in je eigen werk. 

Start met InDesign Basis 

Content opmaken in Indesign? In de training Indesign Basis maak je kennis met de werkruimte en mogelijkheden van Indesign. Je leert te werken met stramienpagina’s, lagen, tekststijlen en kleurelementen. Je komt erachter hoe je voorkeuren instelt en door het programma navigeert. Met als doel om jou een vliegende start te geven voor het werken met InDesign. 

Leer de basis van Photoshop 

Wil jij als fotograaf of marketeer met Photoshop aan de slag? In de training Photoshop Basis leer je hoe je fotografische beelden bewerkt voor weergave op scherm of papier. Dit begint bij het aanpassen van afbeeldingsgroottes en kleuren en draait later om het gebruik van gereedschap en het werken in verschillende lagen. De training is bedoeld voor professionals die de basis van Photoshop nog moeten leren kennen en die de kennis uit de training direct willen toepassen in de praktijk. 

Volg een training Illustrator Basis 

Grafisch vormgeven in Illustrator? Na het volgen van de training Illustrator Basis weet je hoe je dit kunt aanpakken. Je leert hoe je vormen tekent met het pengereedschap en gaat aan de slag met kleuren, teksten en lagen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor creatievelingen die in hun werk vector illustraties moeten maken of bewerken. Het programma is er dan ook op gericht om de geleerde lessen direct toe te passen in jouw praktijksituatie.