Webdesign Trainingen

Wil jij leren hoe je een gestructureerde website bouwt? En zoek je hiervoor een webdesign-cursus, opleiding of training? Dan ben je bij SRM aan het juiste...

Lees meer.

Wil jij leren hoe je een gestructureerde website bouwt? En zoek je hiervoor een webdesign-cursus, opleiding of training? Dan ben je bij SRM aan het juiste adres. Wij bieden meerdere opleidingen en trainingen webdesign. Van een HBO-programma om webdesigner te worden tot een korte training WordPress. Bekijk snel het aanbod en schrijf...

Lees meer.

Wil jij leren hoe je een gestructureerde website bouwt? En zoek je hiervoor een webdesign-cursus, opleiding of training? Dan ben je bij SRM aan het juiste adres. Wij bieden meerdere opleidingen en trainingen webdesign. Van een HBO-programma om webdesigner te worden tot een korte training WordPress. Bekijk snel het aanbod en schrijf...

Lees meer.
  • Direct beter resultaat in de praktijk
  • Les van de beste uit het vak
  • Gemiddelde beoordeling van >8,5

Webdesign Trainingen: 6 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Training (4)

HBO Programma (2)

Wil jij leren hoe je een gestructureerde website bouwt? En zoek je hiervoor een webdesign-cursus, opleiding of training? Dan ben je bij SRM aan het juiste adres. Wij bieden meerdere opleidingen en trainingen webdesign. Van een HBO-programma om webdesigner te worden tot een korte training WordPress. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

HBO-programma webdesign volgen

Ben je op zoek naar een HBO-programma waarin je alles leert over webdesign? Bij SRM vind je verschillende HBO-programma waarin je je in enkele maanden ontwikkelt op dit gebied. Bijvoorbeeld de opleiding HBO Webdesign. In dit programma krijg je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en leer je deze toepassen. Je gaat aan de slag met de usability en het vormgeven van een website. Daarnaast leer je hoe je SEO toepast in je ontwerp. Zo kom je tot een goed concept voor een gebruiksvriendelijke en vindbare website.

Wil je je naast webdesign ook bezighouden met interactie design? Dan is de opleiding HBO Web- en Interaction Design wat voor jou. In dit programma leer je vanuit een concept je ideeën vorm te geven en te optimaliseren voor het web. Hierbij neem je de eisen en wensen mee van gebruikers en van zoekmachines. Zo maak je een website die hoog scoort in Google en waarop gebruikers precies vinden wat ze nodig hebben.

Training WordPress

Met WordPress kun je je eigen website bouwen zonder technische kennis. Het is niet voor niets dat WordPress het meest gebruikte CMS-systeem op internet is. Veel organisaties maken hier ook gebruik van. Wil jij WordPress voor je website gaan gebruiken? Of doe je dat al, maar heb je het idee dat je er méér uit zou kunnen halen? Volg dan een training WordPress bij SRM.

Hierin leer je in 1 dag leer je hoe je WordPress installeert, eenvoudig pagina’s opmaakt en je eigen website online zet. Na afloop heb je inzicht in de mogelijkheden van WordPress. Je weet hoe je WordPress installeert, je selecteert templates en past deze aan, je bent in staat om zelf je website op te zetten en te beheren en je maakt je website vindbaar voor zoekmachines.

Training Websites Bouwen met HTML5 en CSS

Ben je webontwikkelaar, webontwerper of systeembeheerder? En wil je webpagina’s leren maken met HTML5 en Cascading Style Sheets (CSS)? Volg dan de training Websites Bouwen met HTML5 en CSS. Hierin leer je de basiselementen van HTML5 en CSS. Je leert onder andere hoe te werken met afbeeldingen, metadata en Class Selectors, zodat je zelfstandig webpagina’s kunt ontwikkelen met HTML5 en CSS. Na afloop bouw je zélf de website die je voor ogen hebt.

Kies je training of opleiding webdesign

Wil jij een opleiding webdesign volgen? Lees meer over de verschillende opleidingen en trainingen op de betreffende pagina's hierboven, en kies de webdesign-opleiding die past bij jouw doelen. Heb je nog vragen, of wil je persoonlijk advies? Bel ons op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Onze deskundige opleidingsadviseurs beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee.