Lectric en SRM

Over ons

LECTRIC vanaf nu SRM

Dit jaar hebben wij de handen ineengeslagen met LECTRIC, een opleider die – net als SRM – gespecialiseerd is in het opleiden van marketing- en communicatieprofessionals. LECTRIC heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van professionele trainingen op het gebied van online marketing en communicatie. Door het samenvoegen van LECTRIC en SRM hebben wij nu een compleet aanbod voor de marketing- en communicatieprofessional. Met waardevolle trainingen die perfect aansluiten op het bestaande aanbod van SRM. Door onze krachten te bundelen spelen we nog beter in op de behoeften en opleidingsvragen uit jouw vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat jij als professional je vak vooruit blijft. Alle LECTRIC-trainingen zijn nu te volgen bij SRM. Deze trainingen zijn voorzien van een Powered by LECTRIC-logo.

Meer opleidingen, meer vakkennis

Met meer opleidingen in ons aanbod sluiten ook meer professionals uit de werkpraktijk zich aan bij SRM. Dat betekent dat we jouw vaardigheden in het vakgebied nog verder kunnen professionaliseren. Met meer opleidingen, meer diepgang én met trainers en docenten van LECTRIC die een gemiddelde score van een 8,6 krijgen van studenten. Hiermee halen we nog meer specialistische vakkennis en kunde in huis op het gebied van online marketing en communicatie. Dat is uiteraard voor de deelnemende studenten belangrijk, maar ook voor de werkgever is dat waardevol. Het biedt namelijk een nog grotere kwaliteitsgarantie en meerwaarde voor de organisatie.


Opleidingen van LECTRIC

Door de samenvoeging met LECTRIC is het aanbod van SRM aanzienlijk vergroot. Trainingen die je vanaf nu bij SRM kunt volgen, zijn onder andere:

•    Customer Journey
In deze training krijg je praktische handvatten en vergaar je kennis om de customer journey in kaart te brengen en te analyseren. Je krijgt inzicht in de complete klantreis en leert de juiste instrumenten kennen om je klanten optimaal te bedienen. Lees meer.

•    Google Analytics Advanced
Als je regelmatig gebruikmaakt van Google Analytics weet je wat bezoekers op je website doen. Maar er valt nog veel meer te halen uit het programma. In de training Google Analytics Advanced leer je de data van KPI’s te vertalen naar geavanceerde rapportages die je vervolgens kunt interpreteren en vertaalt naar verbeteracties voor je website. Lees meer.

•    Zoekmachinemarketing (SEO en SEA)
Als zoekmachines als Google je website niet kunnen vinden, vindt je doelgroep je ook niet. Hoe je jouw website optimaal vindbaar maakt, leer je met de training Zoekmachinemarketing (SEO en SEA). Je kunt Google Ads-campagnes meten, testen, analyseren en optimaliseren. Daarnaast leer je welke factoren voor een toppositie in de zoekresultaten zorgen. Lees meer.

•    WordPress
Wil jij een eigen website leren bouwen? Het meest gebruikte CMS ter wereld is WordPress. In deze training leer je op één dag alle mogelijkheden van het systeem kennen. Zo ga je aan de slag met het maken van een eigen professionele website die je vervolgens zelf beheert en vindbaar maakt voor online zoekmachines. Lees meer.


 

Opleidingsadvies

Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.