Strategisch sterker met de SRM Scan

Met marketing en communicatie in de driver seat komen? Dan is het belangrijk dat je een helder beeld krijgt van waar je nu staat binnen de organisatie, zodat je kunt bepalen welke stappen je nog moet zetten naar een meer strategische positie. Daarom hebben wij de SRM Scan ontwikkeld. Hierbij lichten we, samen met jou, je hele marketing- of communicatieafdeling door. Denk aan inspirerende werksessies en coaching. Afhankelijk van de concrete vragen die bij jou spelen, kijken wij naar de juiste aanpak. Eindproduct is een roadmap naar de doelen die jij als leidinggevende voor ogen hebt.

Ken je voordelen

 • Samen met jou kijken we naar alle processen, systemen en krachten die spelen binnen je organisatie. Zo ontstaat een helder beeld van welke onderdelen de meeste aandacht vragen. Op basis daarvan schakelen wij de expert in die het beste past bij jouw vraagstuk en organisatie.
 • Al onze experts zijn actief binnen bedrijven en organisatie in verschillende branches, met verschillende speelvelden en verdienmodellen. Zo lukt het ons om op basis van jullie vraag de perfecte match te vinden. 
 • De uitkomsten van de SRM Scan komen samen in een hands-on roadmap die past bij jouw doelen als marketing- of communicatiemanager/directeur.
 • De eventuele skill gaps die na de scan naar voren komen, vormen het uitgangspunt voor je verdere ontwikkeling. Ook hierin kunnen wij faciliteren. 
 • Wij werken met jou samen. Dat betekent ook dat we rekening houden met de tijden waarop je beschikbaar bent. De SRM Scan kan altijd naast je werk. 
 • SLIM-subsidie: met elkaar kijken we wat de subsidiemogelijkheden zijn om 60-80% van de kosten te dekken met overheidssubsidie.

 

Hoe werkt het?

De SRM Scan doe je volgens een 5-stappenplan:

 1. Vrijblijvend consult. Een van onze experts vertelt je alles over de SRM Scan en beantwoordt al je vragen. Dat kan online, maar ook live. Onze expert komt ook graag vrijblijvend bij je langs.
 2. Aanpak kiezen en overeenkomen. Aan welke scan heb je behoefte? Wil je bijvoorbeeld een nulmeting van je competenties, of wil je echt de strategische koers bepalen met je team? Op basis van jouw vraag kijken we samen hoe omvangrijk onze interventie moet zijn. Nadat we een aanpak zijn overeengekomen, stellen we een offerte op. 
 3. Starten met de scans en sessies. Welke dat precies zijn, is afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een analyse van de marktgerichtheid van je organisatie, of van de toekomstgerichtheid van de marketing- of communicatiefunctie (dataverwerking, crm-tools, accountability). 
 4. Roadmap naar je doelen. Uit de scans en sessies rolt een helder hands-on plan: je ziet waar je staat en welke stappen je kunt zetten om – binnen een bepaalde tijd – te komen waar je wilt zijn.
 5. Eventueel vervolg. Afhankelijk van wat je nog nodig hebt om je doelen te bereiken, kunnen wij je verder helpen met een training, coaching of een strategieontwerp. Het kan echter ook zo zijn dat je prima verder kunt zonder ons, bijvoorbeeld met een maandelijkse teamsessie. Jouw behoeften en wensen zijn altijd leidend. We horen ze graag.

Wij denken graag met je mee

Wil je in gesprek over wat SRM als strategisch partner voor jullie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek gerust contact op via 020 – 5 126 500 of stuur een e-mail naar projectbureau@srm.nl

Vraag een vrijblijvend consult aan