SRM x Babbage Company

Welkom op compod.nl

Welkom bij COMPOD, de communicatiepodcast! Een gezamenlijk initiatief van Babbage Company en SRM Opleiding en Trainingen, geproduceerd door AS WE SPEAK Podcasts.

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom verkennen Maarten Nijboer en Monique van Vliet elke derde dinsdag van de maand een ander thema binnen communicatie. Iedere aflevering gaan zij in gesprek met een expert uit het vak. Dus pak je koptelefoon, ga lekker zitten en laten we samen de wereld van communicatie verkennen!

Laat jouw stem horen

Momenteel zijn wij nog druk bezig met de website, dus neem binnenkort gerust nog een kijkje en hou onze socials in de gaten. We zijn te vinden op Instagram @compod_depodcast.

Op onze toekomstige website kan jij alle COMPOD afleveringen terugluisteren en blogartikelen lezen. Maar je kunt ons ook voorzien van vragen en onderwerpen voor de volgende podcast. Uiteraard kan je ook een gast aandragen of misschien vind jij het zelf leuk om plaats te nemen aan tafel bij Monique en Maarten. Kan je nu al niet wachten met het delen van jouw ideeën? Stuur dan een mail naar info@srm.nl met jouw suggesties voor COMPOD.

We hopen dat je veel kennis en nieuwe inzichten opdoet tijdens het beluisteren van de podcast!