Start na de zomer met je klassikale opleiding op locatie

Samen groeien in je vak

In een klassikale opleiding heb je les op locatie, samen met vakgenoten. Zo kun je samen makkelijk sparren en groeien jullie samen in je vak. Dat is niet alleen heel leuk, het zorgt er ook voor dat je veel van elkaar en elkaars ervaringen leert. Extra veel leerrendement dus. Al onze klassikale opleidingen worden gegeven op locaties die goed bereikbaar zijn met zowel het ov als de auto.

Uiteraard houden we ons bij de opleidingen op locatie aan alle actuele RIVM-richtlijnen, zodat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen. Dat betekent momenteel dat onze opleidingslocaties volledig voldoen aan de 1,5-meterregels van de overheid. We werken met kleine groepen. Daarnaast zijn er vaste looproutes en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig.

Gebruik je opleidingsbudget

Vorig jaar gaven we ook al meerdere opleidingen klassikaal op locatie, maar nog niet alle organisaties wilden dat hun medewerkers les zouden volgen buiten de deur. Inmiddels geven veel organisaties nu weer groen licht voor hun werknemers om op locatie opleidingen en trainingen te volgen. Dit is dus hét moment om je opleidingsbudget van dit jaar in te zetten!

Liever online les volgen?

Naast onze klassikale lessen op locatie kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel studenten hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. Lees hier meer over de verschillende varianten.

Wat wordt jouw volgende stap?

Nu je weer samen met vakgenoten op locatie kunt leren is dit hét moment om je volgende stap te bepalen. Welke opleiding past bij jouw doelen? Bekijk ons lesaanbod en kies je opleiding of training.

Heb je nog vragen over onze (klassikale) lessen? Of wil je persoonlijk advies over welke opleiding het best bij je past? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 020 - 2090747 of via ons contactformulier. Zij helpen je graag verder!