Nieuwe opleidingsnamen: vind jouw opleiding

Jij wilt up-to-date blijven in je vakgebied. Daarom actualiseren wij ons aanbod continu en veranderen opleidingen soms van naam. Zoek je een bepaalde opleiding, maar kun je hem niet meer vinden? Bekijk of deze een nieuwe naam heeft gekregen:

Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 C heet nu Executive Master Communicatie C     

De opleiding Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 C wordt nog altijd volledig verzorgd door SRM, maar levert tegenwoordig ook vrijstellingen op binnen een aantal erkende Master-opleidingen bij NCOI University of Applied Science. We hebben de naam van de opleiding aangepast zodat het duidelijker wordt dat de opleiding onderdeel kan zijn van een erkende Master en je na deze opleiding met vrijstellingen een Master kunt volgen.
 
De opleiding Executive Master Communicatie C bekijken

NIMA Marketing-B Essentials heet nu Marketing B Essentials  

De opleiding NIMA Marketing-B Essentials bevat stof uit de NIMA-opleidingen, maar het is geen NIMA-product. Om verwarring te voorkomen, hebben we besloten om ‘NIMA’ uit de opleidingsnaam te halen. Deze opleiding is wel nog steeds de ideale opleiding om je NIMA B-kennis op te frissen voordat je instroomt bij de NIMA C-opleiding!
 
De opleiding Marketing B Essentials bekijken

Communicatiestrateeg D (excelleren op het hoogste niveau) heet nu Executive Master Leiderschap voor de Communicatiestrateeg

De opleiding Communicatiestrateeg D (excelleren op het hoogste niveau) wordt nog altijd volledig verzorgd door SRM, maar levert tegenwoordig ook vrijstellingen op binnen een aantal erkende Master-opleidingen bij NCOI University of Applied Science. Deze opleiding is bedoeld voor communicatieprofessionals die op het hoogste niveau werkzaam zijn en die de behoefte hebben zich te ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en leiderschap bij verandering. Hiervoor hebben we een samenwerking gezocht met businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, die van huis uit specialist is op dit gebied. Op deze manier bieden we een hoogwaardige opleiding met individuele coaching die voldoet aan de eisen die SRM stelt voor opleidingen.
 
De opleiding Executive Master Leiderschap voor de Communicatiestrateeg bekijken

Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B) heet nu Communicatieprofessional B

In overleg met professionals uit het werkveld hebben we de naam van opleiding Communicatiemedewerker/Junior adviseur - BNP niveau 3 (B) aangepast naar Communicatieprofessional B. Deze opleiding is namelijk zowel voor de communicatiemedewerker op B-niveau als voor de communicatieadviseur op B-niveau geschikt.
 
De opleiding Communicatieprofessional B bekijken

Strategisch adviseren heet nu Training Professioneel Adviseren

Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Boertien Vergouwen Overduin. In overleg met Boertien Vergouwen Overduin hebben we besloten dat de naam Training Professional Adviseren de lading beter dekt dan Strategisch Adviseren. Je leert nog steeds om op een strategische manier te adviseren en je invloed te vergroten.
 
De training Professional Adviseren bekijken

College for Brand Management heet nu Executive Master Marketingcommunicatie C

De opleiding College for Brand Managen wordt nog altijd volledig verzorgd door SRM, maar levert tegenwoordig ook vrijstellingen op binnen een aantal erkende Master-opleidingen bij NCOI University of Applied Science. We hebben de naam van de opleiding aangepast zodat het duidelijker wordt dat de opleiding onderdeel kan zijn van een erkende Master. Deze opleiding is nog altijd hét programma voor de top op het gebied van brandmanagement.
 
De opleiding Executive Marketingcommunicatie C bekijken

Zoek je een andere opleiding?

Op deze pagina hebben we voor de overzichtelijkheid alleen de populairste opleidingen opgenomen. Ben je op zoek naar een opleiding die niet in deze lijst of in ons aanbod te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 020 - 5 126 501 of stel je vraag online. We helpen je graag verder bij het vinden van de opleiding waarmee jij nóg beter wordt in je vak.