Artificial Intelligence (AI) Foundation

Vervolg op training AI (met BCS examen)

Duur:

2 dagen

Niveau:

Training

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training krijg je een vervolg aangeboden op de training Artificial Intelligence (AI). Je gaat aan de slag met de mogelijkheden van artificial intelligence en hoe dit zich verhoudt tot de machine learning algoritmes. Tevens ontwikkel je daarbij ook organisatorische vaardigheden door je bezig te houden met het opzetten van een AI-project en welke verantwoordelijkheden daarbij komen kijken. Uiteindelijk kun je er zo in slagen om je medewerkers effectief te laten werken met AI en machine learning voor een succesvolle implementatie binnen je organisatie.

Wat ga je leren

  • De algemene definitie van menselijke en artificial intelligence (AI) uitleggen
  • Beschrijven hoe AI zich verhoudt tot machine learning
  • Begrijpen dat ML een belangrijke bijdrage levert aan de groei van artificial intelligence
  • Beschrijven hoe AI deel uitmaakt van 'Universal Design' en 'De Vierde Industriële Revolutie'
  • De uitdagingen van artificial intelligence beschrijven en algemene voorbeelden geven van de beperkingen van AI in vergelijking met menselijke systemen, algemene ethische uitdagingen die AI met zich meebrengt
  • Omgaan met de risico's van artificial intelligence, een typische financieringsbron voor AI-projecten identificeren en een opsomming van mogelijkheden voor AI geven
  • Laten zien dat artificial intelligence (in het bijzonder machine learning) mensen en machines zal aanzetten om samen te werken
  • Toekomstige richtingen van mensen en machines die samenwerken inzichtelijk maken
  • Voorbereid zijn op het officiële examen BCS Artificial Intelligence Foundation (niet inbegrepen bij deze training)

Voor wie

Je wilt leren wat AI is en hoe dit kan worden ingezet binnen een organisatie. Ook ben je benieuwd hoe dit projectmatig en agile aangepakt wordt. Je wilt graag een vervolg op de training AI en een markterkend certificaat van BCS behalen.

Voorkennis

Je bent bekend met artificial intelligence (AI) of je hebt de training Artificial Intelligence van Computrain eerder gevolgd.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Artificial Intelligence (AI) Foundation

Niveau:

Training

Duur:

2 dagen

Variant:

Dag

Prijs:

€ 1.450,00

Artificial Intelligence (AI) Foundation

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.