Speciale voordelen voor jou als SRM-alumni

Het marketing- en communicatievak verandert snel. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je als alumni kan blijven ontwikkelen hebben we een speciaal alumniprogramma boordevol extra's. Zo organiseren we verschillende kosteloze events. Denk aan Blijf-bij-sessies. En heb je een C- of D-opleiding gevolgd? Dan zijn onze gastcolleges op het inspirerende Landgoed de Horst iets voor jou. Verder profiteer je altijd van 20% alumni-korting op alle vervolgopleidingen en -trainingen. Lees snel meer over jouw voordelen.

Alumni-programma: jouw voordelen op een rij

Als SRM-alumnus heb je niet alleen een waardevol A-, B-, C-, of D-diploma op zak, je maakt ook deel uit van een bijzonder netwerk van de allerbeste marketing en communicatieprofessionals. Daar heb je een leven lang profijt van. Bovendien heb je dan ook de volgende voordelen: 

  • Kosteloze deelname aan onze Blijf-bij-sessies 
  • Kosteloze toegang tot ons jaarlijkse SRM-event
  • Kosteloze deelname aan onze gastcolleges die gegeven worden in onze C en D opleidingen (incl. toegang voor 1 introducee) 
  • 20% korting op een vervolgopleiding of -training bij SRM

Kies jouw Blijf-bij-sessie 

Heb je een A-, B-, of C-opleiding bij ons gevolgd? Dan kun je kosteloos een Blijf-bij-sessie bijwonen die helemaal aansluit op jouw niveau. Hieronder vertellen we je meer over elke sessie. Kies de sessie die bij je past en meld je meteen aan. 

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/01/wil-michels-srm-280x280-min.png?ext=.png&placeHolderWidth=280&placeHolderHeight=280

Blijf-bij-sessie B | 9 juni | 15.00 − 16.30 uur (borrel tot 18.00 uur)

Gedragsbeïnvloeding en psychologie 

Welke beweegredenen beïnvloeden het menselijke gedrag? En welke omgevingsfactoren spelen daarbij een rol? Tijdens deze sessie leert docent Wil Michels je hoe je menselijk gedrag in kaart brengt en hoe je daar als marketing- of communicatieprofessional mee kunt omgaan. Heb je eerder een SRM opleiding op B-niveau afgerond en wil je de stap maken naar hoger strategisch niveau dan sluit deze sessie goed aan.

Blijf-bij-sessie C | 23 juni |15.00 − 16.30 uur (borrel tot 18.00 uur)

Adviseren op bestuurs- en boardroomniveau 

Hoe kun je effectief invloed uitoefenen op organisatiebeleid en welke adviesvaardigheden heb je nodig in de boardroom? Dat ontdek je tijdens deze sessie met docent Karel Zwaan. Zo leer je niet alleen invloed uitoefenen op jouw eigen afdeling, maar ook binnen de top van je organisatie. Als je eerder een opleiding op C-niveau gevolgd hebt en werkt op het topniveau van je organisatie of hebt de ambitie om daar naar toe te groeien dan is dit de sessie die je wilt volgen.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/03/alumni-pagina-280x280.png?ext=.png&placeHolderWidth=280&placeHolderHeight=280

Gastcollege van de top uit het werkveld

Binnen onze C- en D-opleidingen zijn er gastcolleges op Landgoed de Horst, waar een gerenommeerd spreker uit het vak het woord voert over een actueel onderwerp. Als C- of D-alumnus, kun jij deze gastcolleges gratis bijwonen. En je mag één introducee meenemen, die eveneens gratis toegang heeft. Nieuwsgierig? Bekijk het overzicht en meld je meteen aan voor het gastcollege dat jou het meeste aanspreekt.

Alumni event | binnenkort meer info

Wil jij je studiegenoten nog een keer terugzien? Kom dan naar ons alumni-event. Je kunt dan inspirerende key notes volgen, netwerken en natuurlijk bijpraten met je studiegenoten. Een ware reünie die je niet mag missen. Houd onze website in de gaten voor updates over dit event!

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2022/03/srm-suggesties-mobiel.png?ext=.png

Nog vragen of suggesties?

Heb je nog vragen over onze alumni-events of wil je persoonlijk advies over welk event het beste bij je past, neem dan contact op met ons via 020 – 2 137 439 of info@srm.nl. Heb je misschien een interessante suggestie voor sprekers tijdens een of meer van onze activiteiten? Laat het ons vooral weten, we zijn blij met al jouw input. Alvast bedankt!