HBO Crossmedia

6 maanden - Praktijkgericht en compleet HBO-programma

Duur:

6 maanden

Niveau:

HBO Programma

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De doelgroep bij je boodschap betrekken met een video, beïnvloeden met een bloggende influencer en vervolgens motiveren met een nieuwsbrief. In dit korte HBO-programma van onze businesspartner NCOI leer je meerdere kanalen inzetten om dezelfde boodschap over te brengen. Daarbij is het belangrijk dat je de boodschap optimaliseert en aanpast aan het kanaal en de doelgroep. Op die manier vullen de verschillende kanalen elkaar aan. Na het programma HBO Crossmedia kun je doelgroepgericht denken en weet je de voordelen van crossmediaal publiceren te benoemen en benutten. Bovendien ontvang je met dit programma mogelijk vrijstellingen binnen de HBO Bachelor Journalistiek van Hogeschool NCOI.

Voor wie

Dit HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die meer wil weten over crossmediaal publiceren. Je leert wat crossmediale strategie is en hoe je dit kunt vormgeven.

Programma

Tijdens dit HBO-programma komen alle belangrijke thema's uit het werkgebied van crossmediaal publiceren aan de orde. Je krijgt inzicht in verschillende publicatievormen en gaat praktisch aan de slag met journalistiek schrijven, fotograferen en filmen en je krijgt de kans om te oefenen met pitchen. Verder maak je kennis met storytelling, journalistieke platformen en crossmediale strategie.

Tijdens het programma HBO Crossmedia wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld met praktische opdrachten. Dit maakt de theorie direct toepasbaar in je eigen werk. Ook kun je gebruikmaken van actuele literatuur en onze online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

HBO Crossmedia

Niveau:

HBO Programma

Duur:

6 maanden

Variant:

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Prijs:

€ 3.225,00

Ervaringen en beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van SRM ervaren en beoordelen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.