Online Branding

2 dagen - Onderscheid je merk met een sterke online brandingstrategie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als merk wil je het liefst onderscheidende en unieke associaties oproepen bij jouw doelgroep. Met deze uitdagende training van SRM op C-niveau leer jij hoe je dit gewenste effect bereikt en jouw naamsbekendheid vergroot. Je gaat aan de slag met verschillende communicatie-uitingen en ontwikkelt expertise om hiermee te laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat juist jouw merk zo geschikt maakt. Wat je leert, pas je direct toe binnen jouw eigen werkomgeving. Je merkt dan ook direct resultaat. Deze training biedt de meest actuele inzichten en toepassingen en wordt verzorgd door topprofessionals uit de markt.

Direct resultaat

 • Je hebt goed zicht op meest actuele - state of the art - ontwikkelingen op het gebied van online branding
 • Je kunt jouw merk en product sterk onderscheiden binnen de markt
 • Je kunt online branding effectief inzetten en aansluiten op andere campagnes, zodat je maximaal effect realiseert bij beoogde doelgroepen
 • Je hebt onderscheidend vermogen en kunt creatieve, brandingstrategieën ontwerpen
 • Je kunt branding inzetten en kunt effectief de dialoog aangaan met jouw doelgroep

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn merkpositie online wil versterken. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als online marketeer of communicatieprofessional. Met SRM blijf je met een voorsprong de beste marketing- en/of communicatieprofessional, je hele carrière lang.

Aanpak

Deze training staat in het teken van de pull-strategie. Je leert hoe je jouw doelgroepen enthousiasmeert over jouw merk door hen te vertellen en laten ervaren wie jij bent en waar je voor staat. Hiervoor ontwikkel je vaardigheden om de dialoog aan te gaan met jouw doelgroep. Zo leer je jouw marketing- en communicatie-uitingen nóg beter afstemmen op hun wensen en behoeften. Met deze nieuwe kennis en inzichten kun je een effectieve online brandingstrategie ontwerpen waarmee je jouw merk en campagnes die je daarop draait, maximaal ondersteunt.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij jezelf sterk ontwikkelt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Branding en strategie

 • Customer journey en custumer experience
 • Bouwstenen van succesvolle branding
 • Online branding strategie
 • Thought leadership en content

Online branding

 • Onderscheidend vermogen
 • Effectieve associaties in het online tijdperk
 • Branding met impact
 • Branding als dialoog

Best practices

 • State-of-the-art-inzichten
 • Concrete actuele cases
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Online Branding duurt 2 dagen.

 
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.041,-
Studiemateriaal
€ 100,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.250,-
Arrangementen
Volg je bij ons een opleiding of training? Dan zorgen wij voor eten en drinken. We hebben dagarrangementen voor de dagopleidingen, bestaande uit onbeperkt koffie, thee, ijswater en een uitgebreide lunch. Voor dit arrangement betaal je € 25,- (excl. btw) per keer. Voor de avondopleidingen betaal je € 5,50 (excl. btw) per keer. Hiervoor krijg je onbeperkt koffie en thee. In sommige gevallen worden er naast arrangementskosten ook kosten voor zaalhuur in rekening gebracht. De zaalhuur bedraagt € 29,50 (excl. btw) per dag en in de avond € 10,- (excl. btw) per keer. Wil je weten of wij een arrangement regelen en er apart locatiekosten in rekening gebracht worden? Kijk dan bij de kostenoverzichten van de betreffende opleiding of training.
 
Reprorechten en hand-outs
Voor een beperkt aantal opleidingen worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 
Btw
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%
 
Studie- en trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
 
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Opleidingsadvies


Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 17:00 uur.
 
Benieuwd welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke ambities, werkervaring en studievoorkeuren? Of nieuwsgierig naar wat SRM kan bijdragen aan jouw verdere carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs via het onderstaande telefoonnummer of via een persoonlijk bericht. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.