Selecteer een thema

Selecteer een thema

Met wie volg je les bij SRM?

Als je een klassikale opleiding gaat volgen, wil je natuurlijk leren met mensen die werken op hetzelfde niveau als jij. Zo profiteren jullie het meest van lesinhoud en kunnen jullie ook weer van elkaar leren. Bij SRM zorgen we er daarom voor dat je bij gelijkgestemden in de klas komt, die net als jij passie hebben voor het vak waar ze in werken. Ontdek hoe we dit aanpakken.

Kies je niveau

Bij SRM zijn onze opleidingen onderverdeeld in niveaus. Zo kun je vaak kiezen uit een A, B, C of zelfs D-niveau. Van tevoren maken we heel helder welke leerstof er in de opleidingen allemaal aan bod komt. Zo zal je geen mensen die nog nooit in de marketing hebben gewerkt tegenkomen in de opleiding Marketing B, maar je komt ook niet terecht op een niveau dat (voor nu nog) te hoog gegrepen is.
 
Bij sommige van onze communicatieopleidingen vind je ook de beroepsniveauprofielen van Logeion. Je ziet dan achter de opleidingstitel het BNP-nummer staan en zo zie je direct welk niveau je opleiding heeft – en je (toekomstige) werkgever ziet dit ook terug op je diploma.
 
Twijfel je welk niveau het beste bij je past? Neem dan contact op met onze ervaren opleidingsadviseurs. Zij kunnen je uitstekend helpen bepalen welk opleidingsniveau aansluit bij je huidige niveau en bij het niveau dat je ambieert.

Vergroot je netwerk

Een klassikale les (of les via Virtual Classroom) is dé manier om met vakgenoten te sparren, interessante discussies te voeren en je netwerk te vergroten. Benieuwd wat onze alumni hier zelf over zeggen?
 
“Het is heel interessant om van mensen van andere bedrijven te horen wat hen bezighoudt.”
 
“We hadden allemaal wel eens momenten waarop we vastliepen of even wat hulp nodig hadden. Met enkelen heb ik nog wel eens contact over een dilemma in het werk.”
 
“Veel medestudenten zaten in dezelfde hoek als ik. Ze hadden een goede baan bij een corporate, maar hadden een opleiding nodig om de volgende stap te maken in hun carrière.”
 
“We hebben nog steeds contact. We hebben een appgroep en sturen elkaar zo nu en dan berichtjes over hoe het gaat. We waren echt intensief bezig met onze persoonlijke ontwikkeling. Lastige situaties en ook emotionele gevoelens werden gedeeld. We vingen elkaar op, gaven advies en trokken elkaar omhoog.”
 
Lees de uitgebreide verhalen van onze alumni.

Vraag het onze opleidingsadviseurs

Twijfel je nog welk niveau het beste bij je past? Onze ervaren opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze. Bel hen op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Zij kunnen aan de hand van jouw kennis en ervaring zien welk niveau aansluit bij jou échte ambities. Zo haal je uiteindelijk het meest uit je opleiding.