Vraag het aan onze alumni

Hoe ver je komt met een opleiding van SRM? Alumni vertellen

Wij kunnen je wel vertellen wat je aan een SRM-opleiding hebt, maar onze alumni kunnen dat veel beter. Zij weten immers als geen ander hoe het is om een opleiding te volgen bij SRM en wat voor invloed dit had en heeft op hun carrière. Lees over hun ervaringen.

Peter Radix, CEO en founder van Fairytabs

Peter Radix is CEO en founder van Fairytabs. Hij volgde in drie jaar tijd NIMA A, B én C bij SRM. Hoe beviel dit snelle traject en wat heeft hij er nu nog aan op zijn werk? “Ik had niet verwacht wat het voor mijn persoonlijke ontwikkeling zou betekenen.”
https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/content/bol-sabine-280x280-min.png?ext=.png

Alumnus Sabine

Sabine Bos werkt als senior communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds. Bij SRM volgde ze de opleiding Senior communicatieadviseur BNP-niveau 4 (C). Waarom koos zij voor deze opleiding? En wat heeft ze hieraan in haar werk? “Ik wilde meer, ik wilde beter, ik wilde mijn kennis, vaardigheden en impact laten groeien. En dat is gelukt.”

Ard Huininga, managing director bij Youbahn

Ard Huininga is managing director bij Youbahn. Hij haalde in 2018 zijn NIMA C-diploma bij SRM. Hoe is de opleiding bevallen, wat voor invloed heeft de opleiding gehad op zijn carrière? “De opleiding ging echt verder dan ik had verwacht.”
https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/content/bol-moenira-280x280-min.png?ext=.png

Alumnus Moenira

Moenira Luqman werkt bij de overheid als communicatieadviseur en is daarnaast directeur van Life Skills. Zij volgde de opleiding Communicatieprofessional B bij SRM. Wat heeft dit haar gebracht? Moenira: “Ik maak nu echt een verdiepingsslag.”

Siem van Bruggen, directeur/eigenaar van Dapp Frietfiets en Dapp Frietwinkel

Siem van Bruggen is directeur/eigenaar van Dapp Frietfiets en Dapp Frietwinkel. Hij volgde bij SRM de opleiding Marketingcommunicatie B en een Masterclass waarin de customer journey centraal staat. Hoe kijkt hij terug op zijn opleidingen? “Een opleiding geeft ook weer energie.”
https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/proeducation/pro/banner/srm-280x280-min.png?ext=.png

Ontdek onze vernieuwde vakopleidingen

Onze eigen vakdiploma’s op A-, B-, C- en D-niveau zijn voor onze deelnemers het ultieme bewijs van hun expertise. Deelnemers bezitten niet alleen theoretische kennis, maar kunnen deze ook praktisch toepassen. Die koppeling tussen theorie en praktijk weten wij als geen ander te maken. Voor werkgevers gelden onze vakdiploma’s dan ook als kwaliteitsstempel. Dit jaar hebben we onze vakopleidingen vernieuwd: ontdek welke voordelen dat voor jou heeft.