Alumnus Rogier

Rogier CuypersBij SRM volgde Rogier Cuypers de opleiding NIMA B Business Marketing. Voor hij aan de opleiding begon, had hij een belangrijk leerdoel opgesteld: ‘’Ik wilde graag strategisch beter onderlegd raken, zodat ik een eigen marketingstrategie kon ontwikkelen voor mijn werkgever.’’ Rogier vertelt je graag meer over zijn leerdoelen en ervaring met SRM.

Gouden tips

‘’Toen ik aan de opleiding begon, werkte ik als marketing- en communicatieadviseur bij Alpina Group. Inmiddels werk ik als communicatieadviseur bij HumanCapitalCare, waar wij werkgevers helpen met het creëren van een fijne werkomgeving. Zo kunnen medewerkers gezond, gemotiveerd en competent aan het werk blijven.

Tijdens de opleiding heb ik heel veel geleerd, waarbij vooral de sparringsessies met docent William erg belangrijk voor me waren. Hij heeft me uitgebreid geholpen met de afronding van mijn operationele marketingplan en gaf me veel tips tijdens het proces. Door deze tips kon ik de leerstof makkelijker begrijpen, waardoor ik nu zelfstandig aan de slag kan.

Na het succes van deze opleiding heb ik ook de verdiepende training ‘Customer Journey’ gevolgd. Hierdoor weet ik meer over klantreizen en hoe ik deze maak en optimaliseer.

Zelfverzekerder

Dankzij de opleiding en verdiepende training sta ik veel steviger in mijn schoenen als het over marketingstrategieën gaat. Ik ben op strategisch niveau veel beter in staat om advies te geven aan verschillende mensen binnen de organisatie. Ik ben niet alleen uitvoerend bezig, maar help ik ook met het meedenken over bepaalde strategieën binnen het bedrijf.

Naast dat ik zelfverzekerder ben, heeft de opleiding me ook andere dingen geleerd. Zo weet ik nu beter hoe ik kan doorvragen bij binnenkomende opdrachten en hoe ik deze met een kritische blik bekijk. Wanneer ik alles wat ik heb geleerd in kan zetten tijdens een werkdag, zie ik dat als een geslaagde dag.

Honger naar meer

De opleiding en training zijn afgerond, maar ik wil nog veel leren. Daarom ga ik komende tijd kijken op welke vlakken ik me kan ontwikkelen. Zo kan ik mezelf nog breder inzetten voor mijn werkgever en andere mensen advies geven.

Wanneer jij je ook op verschillende manieren wil inzetten voor je werkgever, raad ik het aan om een opleiding of training als deze te volgen. Zeker wanneer je operationeel werk doet, kan het fijn zijn om jezelf op een andere manier in te zetten voor je bedrijf.

Nieuwsgierig naar de opleiding?

Heb jij net als Rogier de ambitie om de opleiding NIMA B te volgen? Neem dan contact met ons op via 020-5 126 501 of info@srm.nl. Ook wanneer je een andere opleiding of training wil volgen staan wij voor je klaar om je te helpen.

Terug naar overzichtspagina