Vernieuwde vakopleidingen

Hoe hebben we onze vakopleidingen vernieuwd?

De vakopleidingen A, B, C en D bij SRM zijn echt een begrip. Nergens anders leer je zo goed om de koppeling tussen theorie en praktijk te maken. Onlangs hebben we onze vakopleidingen weer vernieuwd: ontdek welke voordelen dat voor jou heeft.

Samenwerken met een selecte groep docenten

Voortaan krijg je te maken met een kleinere groep docenten. Dit zijn allen topdocenten met veel ervaring in de praktijk. Uiteraard geven we ook jong talent de kans om zich te ontwikkelen als topdocent.

Team van kerndocenten

We hebben een team van vijf kerndocenten aangesteld. Zij denken, samen met de voorkeursdocenten, programmamanagement en ons team bij opleidingsmanagement na over de inhoud van de vakopleidingen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de lesmethoden en de actuele ontwikkelingen waar we op moeten inspelen.

Lessen volgen in vaste volgorde

Voortaan volg je je opleiding waar nodig in een vaste volgorde. Hierdoor sluiten de modules goed op elkaar aan en kun je alles wat je leert in de ene module direct toepassen in de volgende. Je volgt alle lessen samen met een vaste groep medestudenten. Zo ontwikkelen jullie je samen en kun je voor langere tijd van elkaar leren.

Meer persoonlijke begeleiding en coaching

Vanaf nu krijg je meer persoonlijke begeleiding en coaching die is gericht op het afronden van je opleiding en op het toepassen van het geleerde in de praktijk. Je volgt immers een opleiding om je werkpraktijk te verbeteren: we vinden het belangrijk dat dit je ook echt lukt. Hierdoor kun jij nog meer uit je opleiding halen.

Alle voordelen van onze vernieuwde vakopleidingen:

  • Je start je opleiding met een eigen klas en doorloopt samen hetzelfde programma. 
  • Je maakt praktijkopdrachten waarbij je gaat samenwerken en van elkaar leert.
  • Je volgt een vast programma: de modules zijn inhoudelijk volledig op elkaar afgestemd zodat alle relevante onderwerpen voldoende aan bod komen en het geheel een kwalitatief sterke opleiding op hoog niveau vormt.
  • Elke vakopleiding heeft een kerndocent die verantwoordelijk is voor de opleiding en opdrachten. Deze kerndocent zorgt er ook voor dat het programma inhoudelijk actueel blijft en aansluit op de leerbehoeften van onze studenten.
  • We werken met vaste voorkeursdocenten, zodat je zeker weet dat je les krijgt van een topdocent.
  • Je krijgt gastlessen van experts uit het vakgebied.
  • Na afloop krijg je een vakerkend diploma.
  • Je begint de opleiding met een kick-off en sluit af met een eindopdracht.
  • Je krijgt veel begeleiding bij de eindopdrachten in de vorm van bijeenkomsten en individuele coaching.
  • Het live business case-weekend is onderdeel van het C- en D-programma waardoor je het geleerde in zijn beste vorm in de praktijk gaat brengen. Dit zorgt voor een extra hoog leerrendement. Je verblijft tijdens het weekend op Landgoed de Horst, waar ook De Baak zijn leiderschapstrainingen verzorgt. Hier staat alles in het teken van jezelf zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

Schrijf je in

Ben je benieuwd naar onze vernieuwde vakopleidingen? Bekijk onze vakopleidingen op niveau A en B of de vakopleidingen op niveau C en D, en schrijf je in! Heb je nog vragen over onze vakopleidingen? Of wil je meer informatie over een bepaalde opleiding, of wil je sparren over welke opleiding het best bij je past? Bel ons dan op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!