Selecteer een thema

Selecteer een thema

Van wie krijg je les bij SRM?

Als je een klassikale opleiding volgt, wil je natuurlijk les van iemand die er écht verstand van heeft. Daarom werken we bij SRM alleen met docenten die zelf veel ervaring hebben in het vak. Zo weet je zeker dat je alles uit je opleiding haalt.

Middenin de praktijk

We kiezen bij SRM onze docenten op basis van hun expertise en hun liefde voor het vak. Ze hebben lang in de marketing of communicatie gewerkt en doen dit nog steeds. Vaak werken onze docenten als ondernemer, adviseur of strateeg. Hierdoor blijft hun kennis up-to-date en begrijpen ze als geen ander waar je in de praktijk mee te maken krijgt.
 
Je docenten snappen waar je mee worstelt en dus ook hoe ze je verder kunnen helpen. Onder hun begeleiding zet je extra stappen en pas je de lesstof ook echt toe. Door hun interactieve manier van lesgeven ben je geen moment bezig met feitjes stampen, maar maak je de kennis ook echt eigen. Je docenten reiken niet de oplossingen aan, maar begeleiden je en coachen je daar naartoe. En heb je nog vragen of dilemma’s? Dan lukt het ze altijd om je vraag te beantwoorden aan de hand van inspirerende voorbeelden uit hun eigen praktijk.
 
Een docent is verbonden aan een module. Omdat we altijd ervoor kiezen dat een module gegeven wordt door de vakspecialist die ervaring heeft in dat specifieke onderdeel, kan het zijn dat je per module een andere docent hebt. Soms is een docent gespecialiseerd in alle onderdelen van een opleiding en krijg je tijdens je gehele opleiding les van dezelfde docent.

Wie zijn de SRM-docenten?

Op deze pagina vind je de verhalen van een aantal SRM-docenten. Zij vertellen wat hen zo aantrekt in hun vakgebied en waarom ze ervoor kiezen om andere professionals vooruit te helpen in hun carrière. Een greep uit hun verhalen:
 
“Opleidingen en trainingen van SRM zijn bedoeld voor mensen die met beide benen in de beroepspraktijk staan of het vak gaan betreden. Vanwege mijn eigen praktische achtergrond kan ik hen goed begeleiden. Ik neem de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf mee, de dilemma’s, de uitdagingen, de overwinningen” – Marketingcommunicatiedocent Marieke Pijler
 
“Ik vind het leuk om bedrijven te helpen digitaal vaardig te worden. Dat is waar ik het voor doe: mensen laten groeien, organisaties verbeteren en zorgen dat deelnemers op hoog niveau kunnen werken. Ik vind het leuk om mijn ervaring te gebruiken om andere mensen vooruit te helpen” – Digital marketingdocent Ernst de Roos
 
“Mijn deelnemers behandel ik als individuen. Ik probeer te doorgronden wat ze precies willen en geef ze alle ruimte om dat zelf te onderzoeken en aan te geven. Het veranderen van hun mindset is mijn grootste taak. Ik maak ze nieuwsgierig en leer ze om kritisch te zijn en vragen te stellen” –Marketingdocent Sirous Kavehercy
 
Lees de uitgebreide verhalen van deze en andere SRM-docenten.

Wat zeggen onze alumni?

Benieuwd wat onze alumni over hun docenten te zeggen hebben? Lees hier hun verhalen. Een greep uit hun opmerkingen:
 
“We kregen telkens les van een specialist uit het vak. Het waren echt mensen die spraken uit ervaring. Ze gaven heel anders les dan ik gewend was, met veel praktijkvoorbeelden. Dat werkte echt heel fijn.”
 
“De SRM-docenten vind ik leuke, energieke mensen”
 
“Je merkt dat de docenten stuk voor stuk door de wol geverfd zijn. Ze konden moeiteloos schakelen tussen de vele vragen die wij op ze afvuurden. Ze toonden tal van inspirerende voorbeelden of grappige bloopers. Ze verrasten ons met nieuwe inzichten en oefeningen die je weer even van je stuk brachten.”
 
Lees de uitgebreide verhalen van onze alumni.

Vraag het onze opleidingsadviseurs

Twijfel je nog welk niveau het beste bij je past? Onze ervaren opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze. Bel hen op 020 – 5 126 501 of stel je vraag online. Zij kunnen aan de hand van jouw kennis en ervaring zien welk niveau aansluit bij jou échte ambities. Zo haal je uiteindelijk het meest uit je opleiding.