Selecteer een thema

Selecteer een thema

Waarom een opleiding de investering waard is

Veel marketing- en communicatieprofessionals volgen toch maar geen opleiding of training naast hun werk. Ze zouden wel willen, maar vinden het gewoon te duur. Niets is minder waar. Wij geven je 3 goede redenen waarom een opleiding toch altijd de investering waard is.

1. Je wordt nog beter in je vak 

Klinkt logisch, maar kijk dan ook naar wat het je daadwerkelijk oplevert. Je verdiept je kennis, scherpt je vaardigheden aan of ontwikkelt nieuwe vaardigheden die van pas komen in je werk. De kracht van een SRM-opleiding zit hem in de soepele integratie van theorie en praktijk. Zo behaal je altijd een maximaal leerresultaat. Onze deelnemers geven aan dat hun kennis en kunde, na het volgen van een opleiding bij SRM – met maar liefst 40% is toegenomen. Verder ervaren ze een toename van 30% aan betere resultaten in de praktijk. Je tilt dan niet alleen jezelf naar een hoger niveau, maar ook je team en organisatie. Je wordt een sterkere adviseur en gesprekspartner. Investeren in een opleiding betaalt zichzelf dus altijd uit. 

2. Je breidt je netwerk uit

Door te studeren kom je in contact met andere marketing- of communicatieprofessionals, die net zo gemotiveerd zijn als jij. Je kunt dan niet alleen waardevolle ervaringen uitwisselen, maar ook je netwerk uitbreiden voor de rest van je carrière. Veel deelnemers van onze vakopleidingen blijven contact houden met hun medestudenten. Het mooie van SRM is dat je ook altijd zeker weet dat je medestudenten op jouw niveau zitten. Wij hebben al onze opleidingen namelijk ingedeeld naar beginner (A-niveau), specialist (B- of C-niveau) en strategische top (D-niveau). Zo vind je dus altijd een match. 

3. Je kunt tijd én geld besparen 

Anders dan veel marketing- en communicatieprofessionals denken, hoeft studeren niet maanden- of zelfs jarenlang buffelen te betekenen. Bij SRM kun je er ook voor kiezen om training of een losse module te volgen uit een vakopleiding. Dus komt het je even niet uit qua tijd of financiële investering dan kun je ook een losse module volgen Zo ben je veel korter bezig en hoef je niet een complete opleiding te betalen. Lees meer over modulair studeren.

Daar komt bij: wist je dat er allerlei subsidies, leningen en fiscale regelingen zijn waarop je aanspraak kunt maken? Zo kun je een levenlanglerenkrediet aanvragen en tot 31 december 2021 nog tot 15.000 euro aftrekken van je inkomstenbelasting. En je kunt nóg meer voordelen pakken. Benieuwd welke? Lees onze pagina over studeren met voordeel

Nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

Heb je nog vragen over je investering in een opleiding, of ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding het beste bij je past? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag bij het bepalen van je volgende carrièrestap. Je kunt ze bereiken via 020 – 5 126 501 of info@srm.nl.