Subsidies, leningen en fiscaal voordeel

Investeren in een opleiding of training loont altijd. Want alleen als je up-to-date blijft met alle ontwikkelingen binnen je vak, kun je van meerwaarde blijven. Voor je team, voor je bureau of organisatie. En dan is het natuurlijk helemaal fijn als je met voordeel kunt studeren. Wist je dat bij SRM dat heel makkelijk kan? Hieronder zetten we je mogelijkheden op een rij.
Ga voor een opleiding met STAP

Al bekend met het STAP-budget? Of je werkt of op zoek bent naar (nieuw) werk, je kunt bij UWV een budget van € 1.000,- per jaar aanvragen om te investeren in je verdere ontwikkeling. En het mooie is, met deze subsidie kun je maar liefst 53 SRM-trainingen kosteloos volgen. Maar je kunt natuurlijk ook duurdere opleidingen meefinancieren vanuit de subsidie.

Het aanvraagmoment voor de STAP-subsidie is altijd op de eerste van elke oneven maand. Maar let op: je moet dan wel al in bezit zijn van je STAP-aanmeldbewijs. Dat krijg je van ons, zodra je je hebt aangemeld voor een training of opleiding. Maak gauw je keuze uit ons aanbod en meld je alvast aan.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2021/280x280_teaser_btw.png?ext=.png
Pak je btw-voordeel

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Kan jouw organisatie btw terugvorderen of betaal je de opleiding zelf? In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Ofwel, je hebt dan een groot voordeel op de prijs inclusief btw. Meer weten hieronder? Neem contact op met onze studieadviseurs.

Kies een UWV krapteberoep

Zit jij (binnenkort) zonder baan thuis en wil je liever vandaag dan morgen weer aan de slag? Dan is dit misschien wel het moment voor jou om een nieuwe weg in te slaan. Om nieuwe kansen te pakken. Jezelf omscholen tot online marketeer is zo’n kans. Er is namelijk veel werk in de online marketing en via het UWV kun je 2.500 euro subsidie krijgen en soms meer voor de marketingopleidingen van SRM. Lees meer over de voorwaarden.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2021/280x280_leven-lang-leren.png?ext=.png
Leven lang leren

Bij SRM zorgen we ervoor dat élke startende en ervaren marketeer of communicatiespecialist voordelig kan studeren. Zo kun je voor erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Ook als je een tweede Bacheloropleiding wilt doen of een Master wilt volgen na een Bachelor, biedt deze regeling aantrekkelijke mogelijkheden. Hieronder lees je meer over de werking en de voorwaarden.