Subsidies, leningen en fiscaal voordeel

Pak jouw kansen met de nieuwe STAP-subsidie

Op 1 mei 2022 treedt hij in werking, de STAP-regeling. Als werkende óf werkzoekende kun je dan een budget van € 1.000,- per jaar aanvragen om te investeren in jouw verdere ontwikkeling. En het mooie is: hiermee kun je maar liefst 54 SRM-trainingen kosteloos volgen. Zo werk je dus gratis aan je verdere ontwikkeling. Maar je kunt ook een duurdere opleiding deels financieren via STAP.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2021/280x280_teaser_btw.png?ext=.png

BTW voordeel

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, HBO Bachelor of volledige Master, dan zijn deze opleidingen altijd vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Kan jouw organisatie btw terugvorderen of betaal je de opleiding zelf? In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Ofwel, je hebt dan een groot voordeel op de prijs inclusief btw. Meer weten hieronder? Neem contact op met onze studieadviseurs.

UWV krapteberoep

Zit jij (binnenkort) zonder baan thuis en wil je liever vandaag dan morgen weer aan de slag? Dan is dit misschien wel het moment voor jou om een nieuwe weg in te slaan. Om nieuwe kansen te pakken! Jezelf omscholen tot online marketeer is zo’n kans. Er is namelijk veel werk in de online marketing en via het UWV kun je 2.500 euro subsidie krijgen en soms meer voor de marketingopleidingen van SRM. Lees meer over de voorwaarden.

https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/srm/srm/teasers/2021/280x280_leven-lang-leren.png?ext=.png

Leven lang leren

Bij SRM zorgen we ervoor dat élke startende en ervaren marketeer of communicatiespecialist voordelig kan studeren. Zo kun je voor erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Ook als je een tweede Bacheloropleiding wilt doen of een Master wilt volgen na een Bachelor, biedt deze regeling aantrekkelijke mogelijkheden. Hieronder lees je meer over de werking en de voorwaarden.